Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hamarosan Cango&Rinaldi ékszerek elérhetők lesznek online kínálatunkban

 

Cégünk 2007-óta forgalmazza a Cango&Rinaldi cég által gyártott divatékszereket a Camponában lévő boltunkban. A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy határoztunk, hogy beintegráljuk a webáruházunk termék kínálatába az összes ékszertípust. Ebbe kategóriába beleartoznak a különböző nyakláncok, karkötők, gyűrűk, kulcstartók, fülbevalók és egyéb kiegészítők is.

Pár mondatban bemutatnám ezeket a dizájnos egyedi tervezésű ékszereket, amelyekhez a bőrt Olaszországból és a köveket a Swarovski gyárból szerzik be, és itt Budapesten egy gyárban kézzel készítik el.

A Csángó család bőrdíszműves hagyatéka négy generáción keresztül nyúlik vissza a 19. századig. A divat történelmébe Csángó Henrik örökre bevéste nevét:

     

1897-ben alapított céget, majd kézzel készített bőröndjeivel első magyarként 1910-ben Grand Prix-t nyert a Párizsi Világ Kiállításon. Nagy sikerének nyomán leszármazottai a mai napig építík tovább mesterségét.
Napjainkban Henrik unokája, Csángó Tamás ötvözi a több generációs családi hagyatékot, a folyamatosan megújuló divattal.

Tamás gyerekként a családi manufaktúrában leste el a finom fogásokat, majd később New Yorkban modellőrként ismerkedett meg a divat világával. Magyarországra visszatérve, 1989-ben tovább gyümölcsöztette tudását és olasz partnerével, Antonio Rinaldival létre hozták a tradicionális tapasztalat és az olasz minőség különleges kombinációját, a Cango&Rinaldi-t!

     

 

  

 

     

A Cango&Rinaldi ma is hűségesen kitart a több mint 100 évre visszanyúló alap értékei mellett, melyek: a magas minőség, az egyediség, és az exkluzivitás. A cég az értékek megőrzésébe fektetett elhivatottságnak köszönhetően mára nemzetközileg ismert divatmárka, mely különleges és minőségi alapanyagok használatával teremt egyedi formavilágot.