Ötleteink

Vasalható gyöngyök... nem csak gyerekeknek!

A vasalható gyöngyöket jól ismerjük. A gyerekek nagy örömmel rakosgatják és aztán büszkén ajándékozzák el az elkészült kis "műalkotásokat".

Most arra próbáljuk inspirálni a "nagyobbakat", hogy ők is próbálják ki és élvezzék ezt a remek kikapcsolódást.

Esküvői vendégkönyv ujjlenyomatokkal

Ha ujjlenyomataitokkal díszítettétek az esküvői meghívókat, menükártyákat, ültetőkártyákat, akkor az az igazi, ha ezt az ötletet viszitek végig az egész esküvőtökön, és a vendégkönyvhöz is felhasználjátok! Hogyan? Mutatunk rá egy csomó klassz, inspiráló megoldást!

Gyermeknapi arcfestés ötletek

Az arcfestés ősi idők óta alkalmazott varázslási módszer, melyet vadászati és harci sikerek érdekében használtak már az őskorban is. A törzsi kultúrákban még mindig népszerű ez a fajta varázslás.

Szívecskés dísz gyurmából

A Fimo gyurmából készített díszt kitűzőként vagy akár hűtőmágnesként is használhatják a megajándékozott Anyukák, Nagymamák. Kérdezzétek meg tőlük, melyiknek örülnének jobban, és aszerint fejezzétek be akár velük együtt a dísz készítését.

Anyák napi ajándék szappanöntés

Az Anyák Napja közeledtével egy jó ajándék ötlettel szeretnénk kedveskedni.

A szebbnél szebb, kézzel készített szappanok egyedi, személyre szabott ajándékként is tökéletesen megállják a helyüket. A kizárólag növényi alapanyagokból készült átlátszó és fehér szappantömböt kedvünk szerint színezhetjük és illatosíthatjuk.

Anyák napi képeslap

Bármivel is lepd meg Édesanyádat Anyák napján, egy szép képeslapot mindenképp készíts Neki, amit emlékként megőrizhet.

Fényképes váza Anyák napjára

Az Anyák napi ajándékon gondolkodva elsőként biztos, hogy többségünknek a virág jut az eszébe. Most nyílik az orgona, még vannak szép tulipánok - csodás csokorral lehet megajándékozni az Édesanyákat! No igen, de azért azt a csokrot vázába is kell állítani! Miért ne lehetne hát a váza is az ajándék része?;-)

Papírmasé tyúkocskák

Mókás dekorációs figurák, melyekkel feldobhatjuk a húsvéti asztalt, vagy akár fogadhatjuk a locsolókat.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem