Ötleteink

Felfúvódó paszta ( Expand paste)

A népszerű jól ismert hobby technikákon kívűl, mint pl a szalvéta technika vagy más néven decoupage technika, folyamatosan jelennek meg új technikák, amelyeket szeretnénk megismertetni veletek.  A most bemutatásra kerülő felfúvódó paszta segítségével dekorálhatunk papír, fa vagy textil alapanyagú tárgyakat.

Póló tollas sablonnal

Sablon segítségével még egyszerűbb a mintát a pólóra varázsolni! Ha tetszenek sablonjaink, válassz közülük.

Cicás tarisznya

Lenvászon tarisznyára festheted textilfestékkel ezt a jópofa cica mintát. Nagyobb felület festését érdemes szivacsecsettel készíteni úgy, hogy öntapadó fóliával kimaszkoljuk a festeni nem kívánt felületet.

Bevásárlótáska textilkontúrral

A környezetvédelem és újrahasznosítás jegyében ma már mindenki visz magával vászon bevásárlótáskát a kézitáskájában. De jól jöhet akár a strandra is. Készítsd el a sajátodat és hordd büszkén!

Nyári papucsok új köntösben

A flip-flop vagy vietnámi papucs a nyár elengedhetetlen terméke. Ha még jó a tavalyi, de már unod a dizájnt, jöhet az újragondolás!

Farmerre virágokat!!

Nagy divat a hímzett virágminta is a farmernadrágon. Te magad is hímezhetsz egyszerűbb, vagy akár bonyolultabb dekorációt nadrágod elejére vagy hátsó zsebe köré. Ha ügyesebben bánsz a filctollal, vagy a vékony ecsettel, rajzold vagy fesd fel a kitalált mintát.

Farmerfestés

Akárhova nézünk farmernadrágokon, dzsekiken is egyre trendibb a színes, minél csiricsárébb, rikító virágminta, a semleges kékből előugró motívumok, díszítések, hímzések. Ha fogtál már ecsetet a kezedben te is megpróbálkozhatsz régi ruhadarabod újjá varázsolásához.

Pecsételés pólóra és farmerre

Te magad is készíthetsz pecsétnyomdát dekorgumi lapból, amivel aztán jópofa mintát készíthetsz a pólóra, akár trendi raszterben! Vagy ha még egyszerűbb díszre vágysz, pöttyözd be a farmeredet egy egyszerű ceruzát használva pecsétnyomónak!

Gyerekpóló textilfestékkel

Gyermeked vagy akár magad számára készíts textilfestett pólót. Kedvenc mintátokat válasszátok ki és kezdődhet a buli!

Nyári cipő újrahasznosítás

Nyári kedvelt viseletünk a vászoncipő, tornacipő. Ha szeretnél egyedi cipővel kitűnni, vagy esetleg egy piszokfoltot kéne elfedni, ragad ecsetet, festéket vagy textilfilctollat és öltöztesd új köntösbe kedvencedet.

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem