Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ötleteink

2018. 09. 14. 10:05:21
Transfer decoupage gyertyára A TRANSFER DECOUPAGE ragasztó felhasználásával  különleges gyertyát készíthetünk, melyek tökéletes ajándék a család bármely tagjának.       
2018. 09. 11. 21:53:00
Egyszerű és nagyszerű – készíts saját feliratos bögrét! Nagyon sok vicces bögre kapható a piacon, így elsőre azt hinnénk, hogy vizet merünk a tengerbe ezzel az ötlettel… De mégse! Találtunk egy remek porcelán tollat, melyet szeretnénk, ha megismernétek. Remek színekben kapható, nagyon egyszerű szépen dolgozni vele – így nem lesz béna az eredmény – és tartós. További előny még, hogy tényleg bármilyen feliratot, grafikát felvihetünk ezzel a technikával egy-egy porcelán tárgyra és még egy szupertitkos minta-átvivő technikát is mutatunk. Szóval olvassatok tovább!
2018. 09. 10. 09:48:06
Makramé 1.0 Ez a makramé-ügy már egy jó ideje foglalkoztat minket, de eddig valahogy nem volt meg a kellő zen állapot és a megfelelő ötlet, hogy nekivágjunk. A mai napon összeállt a dolog, így megszülettek ezek a színes – és roppant egyszerű – makramé virágtartók, melyeket pólófonalból készítettünk. Ne ijedjetek meg a sok képtől, 5 perc alatt készen lehettek eggyel, vágjatok bele Ti is bátran!
2018. 06. 08. 11:30:51
Ajándékötletek befőttes vagy csatos üvegekből Íme néhány egyszerű és kedves ajándékötlet szeretteidnek. Ha vannak otthon üres befőttes üvegeid, akkor már neki is kezdhetsz az ajándékkészítésnek! Amennyiben nincsenek, akkor válogass webshopunkból!
2018. 06. 08. 11:26:36
Amit a SÁRGA és a NARANCS színről tudni érdemes A hónap színe rovatunkhoz kapcsolódóan ezentúl már minden színnel egy kicsit külön, kicsit másként is foglalkozunk. Nézzük, mit kell tudni június hónap színeiről, a sárgáról és a narancsról!