Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Kreatív esküvő

Kreatív esküvő
Ötletek, leírások és termékek a TI nagy napotokra...

Homoköntő ceremónia
Napjainkban igen népszerű az ifjú párok körében. Általában a polgári szertartás része, a gyertyagyújtás alternatívája. A homokszertartás jelentése: ahogy a két különböző homok egymásra rétegződik/összekeveredik úgy válik eggyé a két fél, elkezdődik a közös élet. 
Egy-egy kisebb
üvegben van két különböző színű homok. Az egyik a menyasszonyt, a másik a vőlegény szimbolizálja. Egy nagyobb üvegbe felváltva öntik a ceremónia során a homokot, míg meg nem telik a nagy méretű üveg. Parafadugóval, vagy akár viasszal is lezárható a teli üveg. Szép emlék lesz a bekeretezett fotók mellett a polcon.



Kavicsöntés
Jó pár éve igazi sláger technika a
kavicsöntés / festés. Kerámia por vagy hobby beton segítségével az öntőformának köszönhetően szabályos kavicsokat tudunk kiönteni. Az így kapott köveket le is lehet festeni akrilfestékkel, vagy pl. posca filctollakkal is írhatunk rájuk. Remek névtábla lehet belőlük az asztalon, amit a vendégek haza is tudnak vinni. A nagy napról emlék is válhat belőlük ha előre kiöntünk jó pár darabot, majd a vendégeket megkérjük, hogy írjanak rá egy- egy kedves gondolatot. A köveket egy szép üvegbe érdemes tárolni, de erős mágnessel a hátulján az ifjú pár közös konyhájának hűtőjét is díszítheti. 



Fények
Pár egyszerű és gyors trükkel csodálatos saját kezű dekorációnk lehet a vacsoraasztalnál. Néhány szebb
üveg és egy-egy ledes üvegdugó hangulatossá teszi a legegyszerűbb dekorációt is. Befőttesüveget is használhatunk ledes mécsessel, vagy égősorral. A drótos ledsorokat el is vezethetjük a teríték és dekoráció között. 



Album / Vendégkönyv
Kisebb és nagyobb méretben is kaphatóak nálunk
minőségi albumok amibe a nagy napról készült képek remekül mutatnak. Az esküvő napjára pedig vendégkönyv is készíthető az albumokból, vagy a több lapos jegyzetfüzetekből.



Asztali és fali dekorációk
Fa vagy fém karikából illetve vesszőkoszorúból is készíthetőek lógatható, falra akasztható vagy asztali dekorációk. Művirágot és terméseket is használhatunk, érdemes dróttal vagy ragasztópisztollyal rögzíteni a díszeket. Ledes fényfüzérrel és szalaggal tovább fokozhatjuk a hatást. 



Lógatható dekorációk
Kültéri és beltéri esküvőn is egyszerű és látványos dekoráció készíthető
kettészedhető gömbökből vagy szívekből. A műanyag alapokba bármi belerakható pl. mű-vagy papírvirág, konfetti, ledfüzér vagy akár fénykép is. Organza vagy szaténszalaggal az összeillesztett alapok fellógathatóak. 



Minden fontos alapanyagot összegyűjtöttünk nektek a nagy napra
>>> ITT <<<