Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vírushelyzet által bekövetkezett változások

2021. 03. 05. 12:10:00

Kedves Vásárlóink!

Sajnos a folyamatosan emelkedő fertőzésszámok miatt bekövetkező szigorítások, természetesen a mi üzleteinket is érinti. Minden üzletházban, ahol jelen vagyunk március 8-tól 22-ig zárva tartunk. Remélhetőleg nem hosszabbítják meg a boltzárásokat idő közben, de amennyiben mégis, akkor alkalmazkodnunk kell a körülményekhez. Tavaly is a húsvéti forgalmunkat érintette a vírus, ahogyan idén is. A húsvéti termékeket weboldalunkon megvásárolhatjátok, de csak csökkentett mennyiségben, mivel az összes üzletünk készletét nem tudjuk átcsoportosítani. 

Webáruházunk folyamatosan működik, de a személyes átvételeket nem tudjuk teljesíteni. Rendeléseket kizárólag házhozszállítással tudják kérni a GLS által.

Üllői úti üzletünk is zárva tart!!!!

Várunk vissza titeket a mielőbbi nyitás alkalmával.

A mai napon 2021. április 8-án 10 órakor megnyitjuk üzleteinket. 

Ezzel együtt a járványnak sajnos továbbra sincsen vége, ezért mindannyiunk közös kötelessége, hogy extra erőfeszítéseket tegyünk a szabályok betartatása érdekében. A magunk részéről valamennyi kommunikációs felületünkön felhívjuk a figyelmet az enyhítésekre valamint a szabályok betartására. A mai nappal kihelyezzük a távolságtartásról és a négyzetméter alapján meghatározott maximális vevőszámról szóló tájékoztató az üzletportálokra is. 

Minden üzletünkben figyelünk a vásárlóinkra, és kötelező maszk hordásra figyelmeztetjük őket az egészségünk érdekében. Továbbá a sorbanállás alatti 1,5 méter betartására és az üzletben tartózkodó vásárlói számra. 

KH csapata