Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tűzzománc workshop

2023. 11. 20. 12:23:00

A tűzzománc, avagy égetett üveg technikája hosszú és gazdag történetre tekint vissza, és még mindig méltán népszerű művészeti forma. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a művészek színes üveget és fémeket kombinálva készítsenek festményeket, ékszereket vagy más dekoratív tárgyakat.

 

Ha érdekel a tűzzománc, vagy szeretnél kipróbálni ezt a különleges művészeti formát, akkor érdemes részt venni egy tűzzománc workshopon. Az ilyen foglalkozásokon szakértők segítségével tanulhatod meg a tűzzománc alapjait, és kipróbálhatod magad a technika kézzelfogható világában. A workshopok általában kis csoportokban zajlanak, így minden résztvevő megkapja a szükséges figyelmet és útmutatást a művészektől.

Az első lépés általában az alapanyagok megismerése és a szükséges eszközök bemutatása. Majd a résztvevőket bevezetik a különböző tűzzománc technikákba és esztétikai elvekbe. Az egyik legérdekesebb része a workshopnak az, amikor a résztvevők elkészíthetik saját tűzzománc munkájukat. Az üvegdarabok előkészítése után a művészek segítenek a résztvevőknek kiválasztani a megfelelő színeket és kombinációkat. A felolvasztott üveggel történő munka során megfigyelhetjük az élénk színek folyamatát, ahogy összeolvadnak és kialakítják az elképzelt mintát vagy képet. Emellett a workshopok során ismerkedhetünk meg a tűzzománchoz használt eszközökkel és technikákkal, mint például a porcelánfólia vagy a sgraffito. Ezek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy kifejezzék egyedi stílusukat és kreativitásukat.

A tűzzománc workshopok nem csak kézművességgel foglalkozók számára ajánlottak, hanem bárki számára, aki keresi az új kihívásokat és szeretné felfedezni a saját művészi képességeit. A workshopok alkalmat adnak a kikapcsolódásra, a kreativitás felszabadítására és új barátokkal való találkozásra. A tűzzománc művészetének megismerése nagyszerű lehetőség a művészeti világ sokszínűségének felfedezésére. Akár csak kíváncsiságból vagy hobbi célból érdeklődsz a tűzzománc iránt, a workshopok segítségével megismerheted ennek a gyönyörű művészeti formának a csodálatos világát.

Jelentkezz most nálunk egy szuper tűzzománc workshopra. 

Részletek:

Dátumok: November 25. 15:00-17:00-ig ; December 9. 15:00-17:00-ig ; December 16. 15:00 17:00-ig

Helyszín: Kreatív Kiskezek bolt                        

Budapest, 1091. Üllői út 15 (Kálvin tértől 5 perc séta)

Jelentkezni, az allábbi linkre kattintva az űrlapot kitöltve tudsz. Ha nem csak a saját nevedben jelentkezel, akkor nyugodtan írd oda annak a nevét is akivel érkezel. 

Jelentkezem és kitöltöm az űrlapot

Vár téged a Kreatív Hobby csapata!

 

Az oldal tetejére