Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási tudnivalók


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS  8.000  FT FELETT !

Minden  felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a belföldi házhozszállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt 8.000 Ft feletti vásárlások esetén.

A házhozszállítás díja a fizetendő kosárértéktől függően:

8.000  Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES

0 – 8.000 Ft rendelési összegig egységesen 990 Ft (bruttó)

Az ár függ a csomag értékétől és súlyától és az átvétel típusától.

Átvételi lehetőségek:

  • Házhozszállítás
  • Személyes átvétel 
  • GLS csomagponton

GLS csomagponton történő átvételnél a szállítási díj előre kifizetett ( online bankkártyás fizetés vagy banki átutalás ) csomag esetén egységesen 650 Ft.

GLS csomagponton történő átvételnél a szállítási díj utánvétes fizetéssel 790 Ft.


 

Az Ön kényelme érdekében többféle szállítási és átvételi módon veheti át megrendeléseit:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 36-1-802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám)

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 14:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amenyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és belföldre kedden kerül kiszállításra.

 

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A kreativhobby.hu oldalon megrendelt csomagokat a Kreatív Hobby Üllői úti boltjában  Bp. 1091. Üllői út 15. szám alatti üzletünkben lehetséges, abban az esetben amennyiben a  számlát előre kifizette online bankkártyás fizetéssel vagy banki előre utalással. Az üzletben nincs lehetőség semmilyen formában fizetni, csak átvenni lehet a terméket. Csak abban az esetben tudják átvenni a csomagot, ha a visszaigazoló e-mailben nem összekészített, hanem ÁTVEHETŐ státuszba került a rendelése.

A személyes csomagátvétel feltételei

Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot díjmentesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor a Szolgáltató a csomagot visszaszállítja és visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámla számának, illetve vásárlása azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján. A csomagokat csak az üzlet nyitvatartási ideje alatt lehet átvenni lásd https://kreativhobby.hu/uzleteink. Az online vásárolt termékeket nem áll módunkban az üzletben kicserélni vagy pénzt visszaadni, mert külön raktárkészlettel kezeljük a webes megrendeléseket és az üzletben vásárolt termékeket.


GLS CSOMAGPONT

Magyarországon több mint 300 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.

A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

 

Üdvözlettel: Kreatív Hobby 2001 Kft