Viseld ékszerként a flip flop papucsod!

2015-06-17

Gyöngy , Gyöngyfűzés , flip flop , nyári trend , strand , Ékszerkészítés

A legegyszerűbb flip flop papucsból is könnyen ékszer válhat, ha gyöngyökkel, bizsukkal, strasszokkal dobod fel. Te is szeretnél egy csodásan ragyogó flip flopban flangálni idén nyáron, de nem tudod, hogyan varázsold át megunt papucsodat? Akkor tarts velünk, és szemezgess ötleteink közül! 

A megunhatatlan, örökké divatos ujjközi papucsok számtalan színben, mintával, anyagból kaphatók. Ahhoz azonban, hogy a legcsillogóbb, legragyogóbb, már-már ékszerként tündöklő flip flopban mehess ki a strandra vagy egy nyár esti randira, most a legegyszerűbb, legolcsóbb, műanyag flip flopra lesz szükséged, ebből lehet ugyanis a legmenőbb "ékszerpapucs"!

 Az átváltozáshoz kivághatod a papucs teljes szárát, és gyöngyökből fűzheted meg az egészet. Használd kedvenc színeidet, az ujjközi részre pedig tegyél egy-két hangsúlyosabb, feltűnőbb köztes elemet! Ha szereted a bokán átkötös megoldást, akkor akár szandál is születhet a papucsból.

 

A szépen csiszolt, fazettázott gyöngyökből csodaszép virágokat fűzhetsz, amik nagyon jól mutatnak majd flip flopodon!

 

A meglévő szárra nagyon könnyen varrhatsz is gyöngyöket. Válogass össze apró kásagyöngyöket, és dekoráld a papucs elejét egy régi kitűzővel. (Amiből jó, ha kettőt is tudsz összeszedni, hogy egyformák legyenek a papucsaid. Jó lehet azonban pl. egy pár régi, de szép fülbevaló vagy klipsz is.) 

 Ez a fehér papucska ezüst kása, fehér tekla és türkiz kagylógyöngyök sokaságával lett kivarrva. Ugye milyen szép? Próbáld ki Te is! Hogy könnyebb legyen a varrás, tekerj előbb szaténszalagot a papucs két szárára, és ahhoz rögzítsd a gyöngyöket.

 Ha úgy tetszik, elég a szár felét díszítened. Így is varázslatos lesz a különbség régi és új papucsod között!

A "telibe varrt" ékszeres papucs nagyon egyszerű trükkel készül: fogj egy ugyanolyan színű szaténszalagot, mint amilyen színű a papucsod, és 8-as alakban tekerd a szárak közé-köré a közös ponttól kiindulva. Az így kapott alapra már csak tetszés szerint fel kell varrnod a kiválasztott gyöngyöket.

 

 

Strasszokkal is dekorálhatod a papucsokat. Ha úgy tetszik, csak a szárát, ha még több csillogásra vágysz, akkor a talp oldalsó részét is ragaszd tele csillogó ékkövekkel!

     

Nagyon divatos, ha a jobb lábadra való papucsnak csak a jobb szárát, míg a bal lábadra illő papucsnak csak a bal szárát dekorálod ki (persze azokat tükörképszerűen ugyanolyanra). Középen mindig jól mutat egy hangsúlyos, feltűnő ékszer, ami akár egy régi bross, fülbevaló, medál része is lehet.

 

Webáruházunkban számtalan gyöngyöt (kásagyöngyöket, tekla-, fazettázott, kagyló-, ásvány-, csiszolt, Swarovski, formagyöngyöket), fém medált, fém köztes elemet találsz, amiket a flip flop papucsok dekorálásához felhasználhatsz!

Nézzetek körbe ITT, és szemezgessetek a lenti Termékajánlónkból is!

 

Képek forrása: Pinterest

 

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem