Virágeső Párizsban

2016-04-11

Ragasztás , Papírmunkák , Papír , fotókarton , tavasz , virág , romantika , vintage

A tavasszal virágba boruló fák, kertek, ablakok, utcák látványa hihetetlenül gyönyörű és inspiráló. Ilyenkor, Te is legszívesebben mindent virággal borítanál be és dekorálnál ki? Szuper! Miért is ne? Ha épp nincs a kéznél elültetésre váró virágpalánta, az sem akadály! Készíts papírból csodaszép virágokat, és használd fel azokat kreatívan!

Párizs, és különösen az Eiffel torony, jóideje ikonikus motívuma a lakberendezésnek, a lakásdekorációknak és a hobbi iparnak. A romantikus és a Vintage stílus egyik védjegyét könnyen a tavasz legtrendibb dekorációjává alakíthatod, ha nemes egyszerűséggel csodás papír virágtengerbe burkolod.


Alapnak elkészítheted az Eiffel tornyot magát is kartonból, de egy műanyag vagy fém szobor is jó lehet. Ha a torony megvan, nincs más dolgod, mint belevetni magad a virággyártásba, majd a kész kis műremekekkel teleragasztgatni a tornyot.

Papírvirágot nagyon sokféleképpen készíthetsz. A legegyszerűbb technika a spirális rózsa, amihez érdemes egyszínű fotókartonokat használnod.

Fotókartonjaink széles választékát ITT találod! >>


A képet elnézve talán rögtön "Dejá vu" érzésed támad. Ugye ismerős a technika a gyerekkorodból? ;-)

Az alábbi videó egy másik virágkészítési technikát mutat be, ha tetszik ez a fajta virág, nyugodtan ragassz ilyet is az Eiffel tornyocskára.


A fenti videóban bemutatott technika mintájára további virágokat is készíthetsz, csak változtass a szirmok és a bibék mintáján!


Picit cakkos, picit fodros, és máris egészen más virágok születnek!

A virágok ragasztásához szükséged lesz egy jó ragasztópisztolyra, amit nálunk is meg tudsz rendelni. >>

Válaszd ki a kedvenc technikád, a kedvenc virágtípusodat, és vesd bele magad a "gyártásba"! Jó ragasztgatást!;-)

Forrás: ashandcrafts.com


Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem