Valentin napra szeretettel

2015-02-02

Lepd meg Szeretteidet saját készítésű apróságokkal!

Valentin napra hangolva

A szerelem, szeretet napján számtalan módon kifejezhetjük érzéseinket Szeretteinknek. Minden apró figyelmesség, kedvesség, akár csak kedves szó, ágyba vitt reggeli, egy szál virág sokat jelenthet, de ugyanígy a saját készítésű apró tárgyak, ajándékok, meglepetések is szívhez szólóak lehetnek.

És, hogy mi minden lehet saját készítésű meglepetés? Egy gyertya, egy képeslap, egy kis dobozka, egy képkeret, egy fényképalbum, egy szappan, egy táblára írt üzenet, egy saját festésű kötény vagy párna, bármi, vagy mondhatjuk úgyis, szinte minden, amit egyéb alkalmakra is készíthetnénk!

Ami a Valentin napi ajándékok esetében más, az a szín-, és mintavilág, mely elsősorban a piros-fehér-pink-arany-ezüst színekre, illetve a szívekre korlátozódik.

Kínálatunkban számtalan termék található, ami megfelel e kritériumoknak. 

 

Képeslapok, kártyák készítéséhez ajánljuk például a szivecskés PIMPA kartonokat, melyeket kiegészíthetsz egyszínű Canson papírokkal, és számtalan termékkel dekorálhatsz - szalagokkal, matricákkal, fafigurákkal, gombokkal, strasszkövekkel, gyöngytollakkal...

 

Ha szerelmes üzenettel szeretnéd várni Kedvesedet, akkor jó megoldás, ha táblafestékkel (ami 6 színben kapható) és krétával készíted el az üzeneteket, vagy választhatod az öntapadós táblafesték matricákat és a nem poroló, kétféle vastagságban, 8 féle színben kapható folyékony krétákat is.

 

  

Egy szép szappan is tökéletes ajándék lehet. Bátran kísérletezz a színekkel, formákkal, illatokkal. Ne ijedj meg akkor sem, ha még nem készítettél soha szappant házilag, ötleteink archívumában több cikket is találsz szappanöntés témában, kínálatunkban pedig minden szükséges kellék és alapanyag szerepel, sőt, még különleges szappantömbök közül is választhatsz!

   

Ha kedvenced a dekopázs technika, akkor bizonyára szívesen készítesz szalvétákkal díszített ajándéktárgyakat is. 2014/2015-ös főkatalógusunkban 18 oldalon keresztül szemezgethetsz a szalvétatechnikához szükséges papírok, ragasztók és natúr fa termékek között!

Lapozd át katalógusunkat ITT!

Lapozás közben bizonyára számtalan termékre, ötletre bukkansz még, ami Valentin napi apróságok alkotására sarkall majd. Ha azonban még több inspirációra vágysz, kövesd heti témánkat a Facebook oldalunkon!


Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem