Valentin napi dekorációk kültérre

2016-02-11

szív , betűző , dekorfesték , ajtódísz , Festés , Valentin nap , dekoráció

Kezdd a meglepetések sorát már az ajtó előtt, és akár már ma! Lepd meg Szerelmedet, Családodat kedves dekorációkkal, hogy hazaérve rögtön lássák, mennyire szereted Őket!

Jelöld nyíllal az ajtóhoz vezető utat, várd különböző helyekre kitett girlandokkal szeretteidet, készíts betűzőket egy, az ajtó elé helyezett cserépbe, írj egy kedves üzenetet egy saját készítésű táblára, és tegyél egy szép ajtódíszt vagy koszorút a bejárati ajtóra.

A legtöbb ötlethez elég, ha otthon körül nézel, a padláson vagy a pincében tárolt régi fadarabokat előveszed és lefested.

A festéshez hobbi festékeket, dekorfestékeket, textil festékeket és táblafestékeket ajánlunk, amiket nagy választékban megtalálsz webshopunkban.>>


Fess le egy fa deszkát dekorfestékkel, kicsit csiszold vissza, majd hobbi festékkel fess rá nyilat és szívet. Ha gondolod, még hobbi drótból egy akasztót is csinálhatsz a táblácskának.

A táblához szükséges hozzávalókat ITT találod. >>


Nagyon egyszerűen készíthetsz girlandot, ha zsákvászonból kivágsz kis zászlócskákat, amiket aztán egy zsinórra ragasztasz vagy varrsz. Feliratot textil vagy hobbi festékkel készíthetsz.

Hatalmas a színválasztékunk mind a textil-, mind a hobbi festékekből. Természetesen fehér, piros és rózsaszín színeink is vannak! >>

Betűzőket fa alapra vagy filcből varrva is készíthetsz.

Festékeinket már ismered, hobbi filcet, tömőanyagot pedig INNEN rendelhetsz. >>


A táblafesték az egyik legnépszerűbb festékké nőtte ki magát az elmúlt években. És valóban, ha az iskolai - esetlegesen - rossz emlékeket félretesszük, előszeretettel alkalmazzuk dekorációs célokra otthon is. Valentin napon is jól jöhet, kedves üzenetet írhatunk egy házi készítésű táblára.

Te is szeretnél újra krétát ragadni, ám ezúttal nem egy matek példa, hanem egy szerelmes üzenet kedvéért? Akkor válassz egy táblafestéket kínálatunkból. Még pink színben is árulunk!>>


Egy ilyen ablakpárkányra állított kompozíció is kedves dekoráció lehet. A faragáshoz otthon nézz körül kellékekért, de egy klassz piros lámpást tőlünk is beszerezhetsz! >>


Ha van kedved még kicsit barkácsolni, egy ilyen ajtódíszt is hamar elkészíthetsz.


Vágj ki lécekből szív alakot, és hátulról rögzítsd a darabokat egy keresztléccel (ragaszd, csavarozd vagy szögeld össze).


Fesd le az egész alapot fehér dekorfestékkel vagy fehér hobbi festékkel.


Minden második lécet fess be rózsaszínre. >>


Egy kisebb fa szív lapot fess arany színűre hobbi festékkel, majd fehérrel fess rá feliratot. >>


Végül ragaszd fel a kis szívet az alapra, és hátulról rögzíts egy akasztót a díszre.

A fenti ötletek nem csak a kertes házban lakóknak szólnak, ha egy paneltömb nyolcadik emeletén laksz, akkor se ess kétségbe! Dekoráld a folyosót, az előteret, a bejárati ajtót, a belső ablakpárkányokat, és ha van, az erkélyt. A hatás nem attól függ, hogy hová, hanem, hogy kinek és mekkora szeretettel készíted a dekorációkat!:-)

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem