Valentin last minute!

2012-02-13

Egy nappal a Szerelem ünnepe előtt sem késő még kitalálni, mivel lepd meg Kedvesed! Ha eddig tanácstalan voltál, most íme sok-sok nagyon egyszerű ötlet!
Holnap Valentin nap! A sok teendőd között szinte meg is feledkeztél róla? Időd sem volt ajándékot venni Szerelmednek? Nem baj! Ma már ne is azzal töltsd az időt, hogy a boltokat járod! Munka után tedd félre a házimunkát és szánd az estét a holnapi előkészületekre.

Ha nem terveztél nagy ajándékvásárlást, csak egy hangulatos vacsorát vagy egy közös reggelit, akkor is vannak ötleteink, de ha valami aprósággal mégis meglepnéd Kedvesedet, akkor is tarts velünk - sok-sok ínycsiklandó finomság mellett a Valentin nap elengedhetetlen kellékeihez, a hangulatos gyertyákhoz, mécsesekhez is adunk tippeket, majd egy nagyon egyszerű ajándékötletet is a figyelmedbe ajánlunk.


Hidd el, még nem késtél le semmiről! Az utolsó pillanatok, órák is elegendőek lehetnek ahhoz, hogy elkészülj, felkészülj a holnapi ünneplésre!

Sajnos a technika ördöge közbeszólt és nem hagyja, hogy ma itt, a cikken belül nézhesd végig a Neked szánt ötleteket, de azért mi nem hagytuk magunkat, így IDE kattintva megtalálsz minden képet és leírást a Valentin napi készülődéshez!

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem