Tálcán kínált vendégkönyv

2016-05-05

ragasztólakk , Esküvő , glitter , glitterpor , hobbi ragasztó , tálca , decopen , Fa , vendégkönyv

Ha szeretnétek a vendégeitektől kapott jókívánságokat, üzeneteket nap, mint nap újra elolvasni, akkor válasszátok ezt a rendkívül eredeti ötletet! Dekoráljatok egy fatálcát csillámporral, majd erre írassátok a szívből jövő üzeneteket a násznéppel. A reggeli kávézás közben így minden nap felidézhetitek az esküvőtöket, a rokonaitokkal, barátaitokkal töltött pillanatokat.

Nem új keletű dolog már a hagyományos vendégkönyveket valami különleges, extrém megoldással helyettesíteni. A reggeliző tálca mindenképp a szokatlan megoldások közé tartozik. Mit szóltok az ötlethez? Ugye klassz? Megmutatjuk, hogyan csinálhatjátok meg.


A tálca több lépésben nyeri el végleges kinézetét - a nagyobb munka még az esküvő előtt van vele, majd a vendégeken a sor, végül a lagzi után szüksége lesz még egy kis utómunkára.


Hozzávalók:
-fa reggeliző tálca
-hobbi ragasztó
-arany glitterpor
-Decopen festékfilcek
-decoupage ragasztólakk
-ecset


1. lépés: kenjétek be a tálca belső peremét a ragasztóval, ...


2. lépés: és szórjátok tele arany glitterporral.


3. lépés: Száradás után szórjátok le a felesleget, jól jön az a következő oldalnál.


4. lépés: ismételjétek meg az arany csillámozást a tálca többi peremén is.

Az előkészületekkel meg is vagytok, ezután már a nagy napon folytatódik a tálca készítése - a vendégek által!


Tegyétek ki a tálcát egy asztalra, álltsatok mellé egy üzenetet, amiből a vendégeitek tudni fogják, hogy mi is a tennivalójuk. :-) Ja, és persze készítsetek ki festékfilceket is a kedvenc színeitekben, amikkel aláírhatja, teleírhatja a tálcát a násznép!


A lagzi végén így fog kinézni a vendégkönyvetek! Már majdnem kész!:-)


A nászéjszakán nyilván nem a tálcával fogtok foglalkozni, de, ha utána lesz egy kis időtök, kenjétek át két vastag réteg decoupage ragasztólakkal, hogy mind a glitterréteget, mind az aláírásokat megvédjétek a későbbi használat során. (Hogy el tudjátok tisztítani is, a fa külső és alsó oldalait is kenjétek át.)
Tipp: ha szeretnétek a tálca lapját is kicsit csillogóvá tenni, használjátok a glitteres ragasztólakkot!


Nos, ugye, milyen fantasztikus ötlet? Nem csak szép, szokatlan, újszerű, de még hasznos is. Olyan, amit nem egyszerűen eltesztek egy fiókba, hanem az esküvő után is nap mint nap a kezetekbe vehettek, használhattok.

Forrás: somethingturquoise.com

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem