Szó elszáll, írás megmarad

2015-07-12

Ragasztás , Szalag , dekoráció , zsinór , Tollak , Esküvő

Egy esküvőn szeretjük mindennek megadni a módját. Ha arra törekszünk, hogy minden részlet tökéletes legyen, akkor még a vendégkönyv mellé kitett tollakat is esküvői ruhába kell bújtatnunk!

Talán sokan rálegyintenének arra, aki azon töri a fejét, hogy hogyan is dekorálja ki az esküvőjére a vendégkönyv mellé szánt tollakat.

Pedig ma már ez bizony egyáltalán nem meghökkentő dolog, az egyszerű, de még a Parker tollak ideje is leágazóban van, helyettük előtérbe kerülnek az esküvő témájához, dekorációihoz illő külsőbe bújtatott tollak és ceruzák.

Ahogy látni fogjátok, a fantázia itt sem szabja meg határait - a legegyszerűbb toll vagy ceruza is előkelő írószerré válhat. És valljuk be, meg is érdemli ezt a kitüntetést, hiszen életünk nagy napján a hozzánk legközelebb álló személyek üzeneteit kell tolmácsolnia.

A következő képeken látni fogjátok a vendégkönyv tollak sokszínű világát. A különböző stílusban kidekorált íróeszközöket Magatok is könnyen elkészíthetitek. Merítsetek ihletet!

BOHÓKÁS STÍLUSBAN

Varázsoljatok a tollakból is menyasszonyt és vőlegényt. Az ilyen tollakkal nem csak az anyakönyvet írhatjátok alá, de a lagzin a vendégek kezébe is adhatjátok, hogy ezekkel írjanak Nektek szép üzeneteket. Használjatok, szaténszalagokat, tüllt, zseníliát.

VINTAGE STÍLUSBAN

 Zsinórral vagy szalaggal betekert tollak végére ragasszatok rózsákat, melyeket készíthettek szalagból vagy kis kör alakúra vágott anyagdarabkákból.

 

A tengerparti hangulatú esküvőkön a tollak és tolltartók is viseljék a fő stílusjegyeket. Használjatok kagylókat, natúr, kék és fehér színeket.

TOLLAS TOLLAK

   

Szintén a romantikus, vintage stílushoz illenek a tollakkal díszített tollak. A madártollak mellett a strasszkövek és ékszerek is elegánssá teszik a pennákat.

TERMÉSZETES STÍLUSBAN A tobozzal, natúr zsinórral, natúr papírral vagy fa formákkal dekorált tollak a természetes stílus kedvelőinek valók.

SZÍNPOMPÁS STÍLUSBAN

 

Ha élénk színekben gondolkodtok az esküvőtök témája kapcsán, bátran nyúljatok a színekhez a vendégkönyv toll dekorálásánál is!

Képek forrása: Pinterest

 

 

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem