Színes, golyós táska

2012-02-21

Körülbelül 200 gyapjúgolyó és 20 centi anyag - ebből készülhet el táskakollekciód legújabb darabja!
Most, hogy olvad a hó, egyre többet süt a nap és a hőmérő higanyszála is napról-napra följebb kúszik, az emberben egyre inkább feléled a tavaszi hangulat! Nem tudom, Te hogy érzed, de én legalábbis így vagyok ezzel. 

Amíg a természet nem bújik színpompás tavaszi gúnyájába, addig mi magunk csempészhetjük be az élénk színeket környezetünkbe, ruhatárunkba. Például egy ilyen vidám, színes, jópofa táskával!


Sok-sok színes gyapjú golyó és egy élénk pink (vagy tetszés szerint kék, narancs, piros, sárga, zöld) pamut anyag kell csupán ahhoz, hogy egy ilyen igazán különleges, egyedi és vidám táskát készíts!


1. Vágj le a pink színű zsinórból egy olyan hosszú darabot, amilyen hosszú táskafület szeretnél (vagy olyan színűt, amilyen színű anyagból varrod majd a táska belsejét), fűzd tűbe és húzd rájuk a fülnek szánt gyapjúgolyókat.

2. A fül után jöhet a táska oldala! Ehhez vágj le 6 zsinórdarabot, és mindegyikre 10-10 golyót fűzz fel. Állítsd szorosan egymás mellé, sorba őket, majd oda-vissza (jobbról balra és balról jobbra) varrd össze a sorokat. Ha kész, a másik oldalt is ugyanígy, ugyanekkorára készítsd el!
Ha kész mind a két "táskalap", varrd össze őket két oldalt és varrd fel a fület is.


3. Vágj ki a dupla pamutvászon anyagból 20x12 cm-es darabot és varrógéppel varrd össze a két anyagot (színt-színnel összefordítva) a két rövid és az egyik hosszú oldalon. Varrás után érdemes még körbecikcakkozni is az anyagszéleket, hogy ne foszlódjanak. A fölső szélét hajtsd vissza és varrd le. Végül fordítsd ki a bélést, helyezd el a golyós külső részben és kézzel alul-fölül öltsd a golyókhoz a táskabelsőt.

Alapanyagok, kellékek:
-élénk színű pamutvászon anyag,
-2 cm-es, színes gyapjú golyók,
-színes zsinór,
-tű,
-olló


Forrás: www.cchobby.dk


Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem