Szerelmemnek szeretettel

2016-02-01

február 14. , szerelem , Képeslap-, meghívókészítés , Valentin nap , Papírmunkák , Papír , Happy papír , szív

Love, love, love - közeleg a nap, amikor minden mennyiségben és formában röpködnek a szerelmes szavak, a szerelmes üzenetek. És, bár a technikai kütyük és online világ korában élünk, vannak pillanatok, amikor érdemes visszanyúlni a már-már ódivatúnak számító eszközökhöz.

Mert bizony van, amikor jobban esik kézzel írott képeslapot akár postára adni, akár személyesen átadni a virtuális helyett, és bizony még mindig jó saját készítésű képeslapra vetni szerelmes gondolatainkat. Ugye Te is így vagy ezzel? Persze biztosan elcsábulsz olykor a zenélő, animált, cuki figurákat tartalmazó e-képeslapok tengerében, és ez rendjén is van, de ha Te is úgy érzed, hogy a Valentin nap egyike lehet azon pillanatoknak, amikor szívesebben alkotsz, mint gépelsz, akkor tarts velünk, mert ma mutatunk egy nagyon klassz, de egyszerű ötletet!


Hozzávalók:
-fotókarton,
-Happy papír,
-betűnyomda készlet,
-festékpárna,
-kétoldalú ragasztószalag,
-olló, varrógép, vonalzó, ceruza


1. Vágj le 1 cm-es csíkokat a pöttyös Happy papírból, és kétoldalú ragasztószalaggal ragassz a csíkokból keretet a képeslapnak. A képeslap alapját fotókartonból vágd ki. (A standard paszpartuk, képeslapok - félbehajtott állapotban - általában 10x15 cm-esek.)

Szeretsz eltérni a megszokott dolgoktól? Akkor készítsd el Valentin napi képeslapodat más színben és akár más mintával! Happy papírjaink széles választékát találod ITT! >>


2. Ha a keret kész, jöhet a felirat! Ehhez, ha szükséged van rá, húzhatsz egy halvány segédvonalat, majd festékpárnába mártott  betűnyomdákkal alkothatod meg.

TIPP: ha nem szeretsz pecsételni, használd a transfer dekupázs technikát! Nyomtasd ki a képeslapra szánt feliratot kedvenc betűtípusoddal lézernyomatón, majd transfer oldat segítségével vidd át a betűket a kartonra.

Hogy működik a transfer oldat? Azt ITT megnézheted! >>

Bélyegző és festékpárna kínálatunkat ITT találod! >>


3. Vágj ki a pöttyös Happy papírból (Figyelem! A webáruházunkban kapható Happy papír aprópöttyös!) három, egyre kisebb (vagy, ha úgy tetszik, egyre nagyobb) méretű szívet. Használhatod az INNEN LETÖLTHETŐ sablont is, de rajzolhatsz Te is szívecskéket.


4. Kézzel vagy varrógéppel varrd össze a szívecskéket a képen látható módon (legalul a legnagyobb, legfölül a legkisebb legyen, és csak a hosszanti középtengelyüknél varrd össze őket).


5. Ragaszd a képeslapra a szív dekorációt kétoldalú ragasztószalaggal, és a fölső szívecskéket kissé hajtsd fel, hogy térbeli hatást keltsenek.

Ugyanilyen technikával készíthetsz ajándékkísérő kártyát is, ehhez használd a letölthető sablonban a legkisebb rajzokat.

Nem szeretnél a webáruházban keresgélni, jobban esne mindent egy helyen megtalálnod, ami a képeslap készítéséhez szükséges lehet? Akkor klikkelj ide, mi mindent összeszedtünk Neked! >>

Forrás: cchobby.dk

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem