Személyre szabott öltözőszekrény

2015-08-22

mágnes , DIY , otthoni munkahely , Iskolakezdés

Az amerikai diákoknak a suliban saját öltözőszekrényük van. Nálunk ez nem elterjedt dolog, de miért is ne lehetnének kivételek? És, ha már van saját szekrény, jobb, ha az nem csak egy unalmas lomtár, hanem személyre szabott, a saját ízléseteket tükröző, egyedi, trendi tároló, amit mások irigykedve néznek.

Jöjjön néhány trükk, amivel igazán csajossá, személyessé tehetitek a kis fémszekrénykéket!

(Ha nincs a suliban ilyen szekrényetek, nem gond, vessétek be ezeket a trükköket akár otthon is vagy ha például sportoltok, az egyesület öltözőszekrényeiben is.)

Szereljetek fel egy-egy akasztót a szekrény alsó felének két oldalára, és egy strandtáskát vagy erre a célra varrt táskát lógassatok be - ide bármikor elrejthetitek a tornacuccotokat, kabátotokat, sálakat, sapkákat.

A polcokat dobjátok fel szalagokkal, gyöngyökkel, melyekből bőséges a választék webshopunkban.

Készíthettek kis "csillárt" is a szekrénybe. Ez a csini darab például fém kupakokból, szalagokból, strasszokból áll. A kupakokat tetszés szerint festhetitek, beglitterezhetitek, vagy mintás kartonnal bevonhatjátok.

 

Az ajtó és  a szekrény maradék tapétával bevonhatjátok, sőt, egy kis darab puha szőnyeget is beragaszthattok a szekrény aljába. Szerintetek kinek van ilyen cool szekrénye az osztálytársaitok közül? ;-)

A rendszerezéshez használhattok kis dobozkákat (pl. kistesók cipős dobozait, játékok dobozkáját), parafadugókat. A dobozokat vonjátok be különféle színes papírokkal.

A fém ajtó belsejét mindenképpen érdemes mágnesekkel kihasználni. Persze erre is több megoldás létezik. Az egyik egy nagyon egyszerű, de nagyon mutatós lehetőség: fogjatok sima mágneskorongokat, kenjétek be hobbi ragasztóval és szórjátok be glitterporral.

A mágneseket dekorgumiból kivágott virágokkal is feldobhatjátok. Ha szeretnétek, kis tükröt is felragaszthattok az ajtó belsejére, ezt pedig színes papírokkal vagy ragasztószalagokkal dekorálhatjátok.

Csipeszekből is lehetnek mágnesek, ezek hátuljára érdemes mágneszszalagot ragasztani.

Kedvenceitek kis fotóját sörös kupakok belsejébe ragasszátok, a hátsó felére pedig mágnest erősítsetek. Így imádott énekesetek, színészetek, sportolótok mindig veletek lehet a szekrényetekben.

Órarend, jegyzetek, tennivalók... minden kikerülhet a szekrény falára.

És, hogy mindig legyen a kéznél toll (mert az mindig eltűnik), tartsatok pár plusz darabot a szekrényetekben - mi mással, mint mágnessel rögzítsétek a tolltartót is.

Forrás: buzzfeed.com

 

 

 

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem