Rusztikus-vintage esküvő

2015-05-06

rusztikus , vintage , zsákvászon , dekoráció , Esküvő

Ha rusztikus, vintage hangulatú esküvőről álmodtok, akkor a mai cikkünkben biztos, hogy találtok inspiráló ötleteket a dekorációk készítéséhez.

A rusztikus, vintage hangulat megteremtéséhez elengedhetetlenek a natúr, természetes alapanyagok, amikert egy-két kontrasztos színnel emelhetünk ki. Jelen esetben a zöld és a kék társul a natúr színek mellé.

 A dekoráció egyik központi eleme a zászlógirland, ami zsákvászonból készül. Az anyagra textilfestékkel festhettek vagy nyomdázhattok betűket.

Az asztal és a háttér jó bőven beráncolt zsákvászonnal és festett lenvászon anyagokkal dekorálható.

Nyilvánvaló, hogy a lagzi alatt nem könyveket fog olvasni a násznép (ha jó a buli), de dekorációnak mindenképp jól mutatnak a csipkékkel és zsákvászonnal átkötött könyvek.

Jó ötlet, ha itt-ott elhelyeztek egy-egy kis dekorszigetet, amin mindenféle rusztikus, vintage hangulatú tárgyat helyeztek el. Ne maradjanak ki például az ifjú pár monogramjával díszített csészék sem. A festéshez használjatok porcelán tolllat.

 

A zsákvászon zászlósor egy újabb asztalnál visszaköszön - a menyasszony és a vőlegény történetét bemutató dekoráció helyén. A jókívánságoknak szánt üvegre is tehettek egy zsákvászon címkét. 

Üres konzervdobozokat tekerjetek körbe zsákvászonnal, amire előzőleg textilfestékkel fessétek fel a nagy nap dátumát. Ehhez használhattok stencileket vagy kinyomtatott-kivágott betűket is.

Stílusosan az ifjú pár asztalára is kerüljön egy zászlósor. 

A plafonról rizspapaír lámpák és különönböző, natúr színű papírokból, anyagokból készített kisebb-nagyobb pom-pomgömbök lóghatnak le. 

 Az ócska cink kanna is tökéletes kelléke egy rusztikus dekorációnak. Kiegészíthetitek régi könyvlapokból hajtogatott rózsákkal.

 A bejáratnál egy antik képkeretbe, táblafestékkel és folyékony krétával megírt menü fogadhatja a vendégeket.

 

 Az italtartó asztalkát is felöltöztethetitek textil ruhába.

Zsákvászon, zöld szaténszalag, fa táblácska, táblafesték matrica és folyékony kréta. Ezekkel dekoráljátok a sima befőttes üveget, és máris kész egy jópofa popcorn kínáló.

Jó készülődést kívánunk!

Forrás: www.blog.hwtm.com

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem