Rózsát és korallt hozó tavaszi kollekciók

2010-03-19

Bár az időjárás nem mindig mutatja, de bizony a tavasz igencsak itt kopogtat az ajtónk előtt. Nézzük meg, hogy a nagy divatházak 2010. tavaszára milyen új kollekcióval, újdonságokkal rukkoltak elő.
Bár az időjárás nem mindig mutatja, de bizony a tavasz igencsak itt kopogtat az ajtónk előtt, hogy leváltsa a borult, hideg, sötét és zimankós telet és világos, friss, üde színeket hozzon a sminkpalettánkra is. Nézzük meg, hogy a nagy divatházak 2010. tavaszára milyen új kollekcióval, újdonságokkal rukkoltak elő:

Chanel a 2010-es tavaszi kollekciójának alapjául olyan tiszta, klasszikus és semleges színeket választott, mint a korall, a barack, a bézs, a halvány mogyoró. Végtelenül egyszerűek, könnyen hordhatóak, mégis sikkesen hatnak.A limitált szériás make-up paletta négy szemhéjpúdert, négy ajakrúzst, valamint egy pirosítót rejt, melyet táskád belső zsebéből bármikor előkaphatsz, mikor szükséged van rá.

Nagy kedvencem Bobbi Brown Caban Corals névre keresztelt szériája szintén a meleg tónusú barna és korall különféle árnyalatait, a nektarint, a barackot és a halvány rózsaszínt ajánlja.

A rózsaszín árnyalatú pirosítót a szőke hajúak, világos bőrűek és világos szeműeknek tökéletes, míg a barna tónusú a barna hajú, kreol bőrűek és sötét szeműekhez passzol leginkább.

Clinique-knél az új Juiced Up Colour gyűjteményét ugyancsak a friss, üde tavasz ihlette, melynek része az egyik legújabb fejlesztésű a C-vitamin és antioxidáns tartalmú ajakrúzs. Lassan az az érzetem támad, hogy az új innovációknak köszönhetően ajakápolóinkat akár ki is dobhatjuk a kukába.Ez a meseszerű erősen hidratáló ajakrúzs a benne található C-vitaminnak és gazdag antioxidánsoknak köszönhetően egyszerre ápolja és használatakor az ajkakon azonnal észrevehető javulás vehetünk észre. Nem hagy ragadós érzést, teljes kényelmet biztosít, mivel az ecsetes applikátor végével gyorsan és egyszerűen vihetjük fel. Az alábbi hat árnyalatban kapható:
Pink Me Up
Goodness Grapecious
Nude-tritious
Fig-a-licious
Raisin the Bar
Rhubarbie

Végül a Lancome O My Rose elnevezésű kollekciójában fellelhetőek a koral, rózsaszín és tengerzöld árnyalatai is elhozzák számunkra a tavasz fuvallatát.A kollekció részeként piacra dobott Pop’n Cheeks pirosító lágyan csillogó narancsos-korall árnyalatú apró háromszögekből áll, melyek együtt a kollekció nevére utalandó rózsát alkotnak. A dizájn kialakítása tehát ezúttal is tökéletes, a fényes pirosító pedig gyönyörű pírt hagy orcánkon.Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem