Őszi emlékek scrapbook albumban

2015-11-06

Ragasztás , Scrapbook , Papír , album

Az őszi kirándulások során megannyi csodaszép pillanat adhat okot a fotózásra. És a sok szép pillanatot megörökítő fotók megannyi ötletet adhatnak csodaszép scrapbook albumok készítésére! Nézzünk meg most egy ilyet!

A NőiCsizma bloggere, Julia Romanova egy korábbi szarvasi kirándulásán csinált szép fényképeket, amiknek méltó helyet szánt, így belevágott egy őszi album elkészítésébe.

A gyakorlott scrappelő Julia fantasztikus oldalakat alkotott, nézzétek végig, gyűjtsetek ötleteket belőlük és bátran fogjatok hozzá Ti is a legszebb őszi fényképeitek albumba rendezéséhez!

Tudjátok, a scrapbook technikában nincsenek határok, nyugodtan szárnyalhattok, szabadon alkothattok!

A nálunk is hamarosan kapható chipboardok mellett sok-sok díszt, kiegészítőt, kelléket felhasználhattok!

Az őszi oldalakhoz kifejezetten jól passzolnak a termések, melyekhez sisalt is párosíthattok.

A varrósdobozból, a Nagyi kincsesládájából vagy ha ott nem találtok, akkor a mi webáruházunkból is választhattok sok szép gombot az alkotáshoz!

Ha bármilyen natúr díszítőelemet találtok, amit felhasználnátok, hobbi festékkel vagy permetfestékkel az ősz legszebb színeire festhetitek őket.

A képek lírásához a szövegeket kézzel is írhatjátok, de akár ki is nyomtathatjátok. A dátumokhoz használhattok dátumbélyegzőt is, amit megrendelhettek webshopunkból!

Nézelődjetek webáruházunkban, mert ma éjfélig (november 6-án éjfélig), az Internetes Vásárlás Napja alkalmából több ezer termékünkre 25% kedvezményt adunk, ráadásul 3000 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás!

Köszönet a fotókért a NőiCsizmának!

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem