Őrizd meg a nyár legszebb emlékeit kreatívan!

2016-08-23

befőttes üveg , kagyló , homok , Festés , Scrapbook , nyári emlékek , nyár , nyári szünet

Bármennyire is fájlaljuk, a nyári szünet, a nyári szabadságok ideje lassan a végéhez ér, ám a sok emlék még sokáig köt minket a nyaralásaink helyszínéhez. A vakáció során készült fényképek, az összegyűjtött belépőjegyek, apróságok megőrzésére számtalan kreatív ötlet létezik, ma ezek közül mutatunk néhányat.

Nem számít, hogy a Balatonnál vagy egy tenger partján, netán a hegyek között, hogy a családdal vagy baráti körben, hogy kempingben vagy szállodában töltötted a nyaralásodat, minden bizonnyal számtalan pillanatot örökítettél meg, melyek közül is a legjobbakat, legszebbeket érdemes kiemelt helyen őrizni. A scrapbook technika nagyon jó lehetőséget ad a fényképek kreatív elrendezésére. Készíthetsz csak egy oldalt, csak egy faliképet, vagy egy egész albumot is, rengeteg jópofa ötlettel, trükkel teheted különlegessé a fényképeidet!


Ez a kép egy viszonylag egyszerű, kezdő scrappelők által is könnyen elkészíthető oldalt mutat be. A fehér háttérre ragasztott fotókat különböző scrapbook papírokból kivágott darabkákra ragaszd fel 3D-s ragasztókockákkal, hogy kicsit kiemeld a képkeket a síkból. Kiegészítésként használj tetszőleges matricákat, gombokat, újságból kivágott mintákat, szalagokat bármit, ami csak a kezed ügyébe akad!:-)

Scrapbook papírjaink és kartonjaink választékából ITT válogathatsz. >>


Ha már gyakorlottabb vagy és még varrni is szeretsz, kösd össze a kettőt! A papírokat is beteheted a varrógép alá, így még különlegesebb scrapbook oldalakat készíthetsz. Egyszínű kartonokból vágj ki feliratokat, és dobd fel őket csillámragasztókkal, strasszkövekkel!


Ha egyszer belekezdesz a scrapbook technikába, hamar rájössz majd, hogy a rabja leszel, és minden bizonnyal nem tudsz megállni egy oldalnál!:-) Semmi vész, komplett albumokat is megtölthetsz a kreatívabbnál kreatívabb ötleteiddel!:-)

Válogass scrapbook fejezetünk kínálatából, és használd fel az utazás során összegyűjtött belépőjegyeket, képeslapokat, térképeket is! >>

Az albumok kínálatát ITT tekintheted meg! >>

Amennyiben a hagyományos képkeret helyett különlegesebb formában tennéd ki a kedvenc fényképeidet, válaszd a 3D-s fa képtartót, vagy konzerváld befőttes üvegekben az emlékeidet!


A 3D-s fa képtartót szuperül kihasználhatod a tengerpartról hozott homok és kagylók bemutatására. Ha gondolod, teljesen tele is töltheted, de egy szép fénykép is jól mutat benne háttérként.


Az üres befőtes üvegek nem csak a lekvárok és a savanyúságok tárolására várnak, a nyári emlékeket is csodásan meg tudják őrizni!


Idén is gyarapítottad a homokgyűjteményedet? Már számos kis zacskóban vagy üvegben állnak valahol a szekrényben? Akkor íme két kreatívabb megoldás: ragasztózz be etikett címkéket hobbi ragasztóval és mártsd bele a homokba, vagy szórd le őket rétegesen egy nagy, fedeles üvegbe. Ugye, milyen jól mutatnak?;-)

 
Végül, ha van még maradék kagylód, amit nem ragasztottál be scrapbook albumba, vagy nem tettél el üvegbe, 3D-s keretbe, akkor készíts belőle medált! Nyomd bele levegőn száradó gyurmába, köss rá egy bőrszálat, és viseld a vakáció emlékét ékszerként magadon! Másik lehetőségként a kagylófestés - a kavicsfestés mintájára a nyaralás során gyűjtött kagylókra is csodákat festhetsz, így téve még különlegesebbé őket. A festéshez használj hobbi festékeket!

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem