Nincsen farsang álarc nélkül - 2.

2016-01-12

Farsang , álarc , maszk , Festés , gyerek hobbi , Ragasztás

Sorozatunk második részében a legújabb kartonmaszk szettjeinket mutatjuk be, melyek közül a fiúk és a lányok is megtalálhatják kedvenc formáikat, figuráikat.

A hatféle szett 3-5 különböző figurás gumírozott karton álarcot tartalmaz, melyeket különböző technikákkal színesíthetnek a gyerekek.

A dekoráláshoz használhatnak festékeket, színes ceruzákat, filctollakat, gyöngyöket, strasszköveket, flittereket, tollakat, papírokat, dekorgumit, szalagokat. A leghasznosab kellék még a hobbi ragasztó és a ragasztópisztoly lehet, mely utóbbival azonban a kisebb gyerekek egyedül semmiképp ne dolgozzanak!


Ha a hagyományos álarc forma mögé szeretné rejteni magát a gyermek, új szettünkben ötféle forma közül is választhat. A kedvenc kiválasztása után nincs más hátra, mint a díszítés!
Ez a maszk filcottal kapta meg az alapszínét, majd strasszkövek kerültek rá.


Gyakori, hogy a gyerekek valamilyen állatnak szeretnének beöltözni farsangkor. Karton maszk szettjeink egyikében öt dzsungel állat forma található (zsiráf, zebra, párduc, oroszlán, orrszarvú), de egy kis fantáziával bármilyen állat elkészíthető - akár egy jópofa elefánt is, amit nem feltétlenül kell szürkére festeni, lehet ilyen színes, mintás is.
Az elnagyolt ecsetvonásokkal megfestett alap 3D-s díszítőtollakkal dekorálható a legkönnyebben.


Ha csak egy szolíd kiegészítőként kell az álarc, jó választás lehet a szemüveg, amely éppúgy dekorálható, mint a többi forma.
A képen látható modell az előzőhöz hasonlóan filctollas alapfestést és strasszköves díszítést kapott.


A dzsungel állatai maszkok alternatívái lehetnek az állatbőr mintás kartonokkal bevont szemüveg álarcok. Különleges, új hatást kelthet, érdemes kipróbálni!:-)A legkisebbek is elkészíthetik saját álarcukat. Ők színes ceruzákkal vagy zsírkrétákkal könnyen kiszínezhetik kedvenc maszkjukat például egy jó kis kalózjelmezhez! Ötletek a csomagoláson is találhatók, de persze a gyermek saját fantáziája és elképzelései is beindíthatják a színezést! :-)

További karton maszk szettjeink ITT megtekinthetők!

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem