Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Művészkellék újdonságok

Akvarell festés témában bőven van miből válogatni.

Az alábbi szettekben minden benne van, ami a kezdéshez szükséges. Festőkés, ecset, papírtömb, paletta, festékek.

     

 

Ez a Royal & Langnickel olajfestmény festőállvány készlet kezdőknek és tapasztalt festőknek egyaránt ideális. Ez egy kiváló, teljesen állítható asztali festőállvány beépített fiókkal, amely 12 olajfestéket, lenolajat, 4 ecsetet, paletta kést, palettát, ceruzát, radírt, hegyezőt, 3 akril A4-es táblát és kötényt tartalmaz. Amikor elkészült, a fiók visszacsúszik a festőállványba, és egy rögzítő rögzíti a helyén, a festőállvány laposra csukódik, majd mindez elfér a szállított vászon hordtáskában.

A pasztellek között választhattok a lágy porpasztell, és az olajpasztell készletek között. Ez a technika átmenetet képez a rajzolás és a festés között, mivel nagyon finom átmeneteket tudunk létrehozni a használatával.

Az olajpasztell leginkább a zsírkrétára hasonlít, intenzív színeket tudsz vele létrehozni, a színek nem keverhetőek.

A porpasztellel festőibb hatást lehet elérni, a színek keverésével és akár finom egymásba törlésével.

  

 

A rajztömbök, skechbookok kategóriában a Drascától hoztunk Nektek csodaszép és minőségi skechbookokat. Borítójuk sima kartonra van nyomtatva, a hátoldalukon pedig egy további kartonlap található, hogy szilárdabb legyen a festés során. A kollekcióhoz felhasznált pompás illusztrációkat Ivayla Stoevamiia készítette. Ideálisak ceruzával és finom tollal, jelölővel és tintával való rajzoláshoz. 60 lap sima krémpapírt tartalmaznak, súlyuk 120 g/m2.

Kellemes időtöltést kíván a Kreatív Hobby csapata.