Mi leszel farsangkor? Hát hercegnő!

2016-02-02

ékkő , Rózsaszín , királylány , Hercegnő , jelmez , csillámpor , Farsang

Valószínűleg kevés olyan kislány van, aki életében legalább egyszer ne szeretne hercegnő vagy királylány lenni a bölcsis, ovis, sulis farsangon. A legnépszerűbb kislány jelmez rendkívül sokféleképpen, és sok-sok eleme, kiegészítője házilag is könnyen elkészíthető!

Akár Te varrod, akár készen megveszed a hercegnő ruhát, a tipikus kiegészítőket érdemes otthon elkészíteni, annál is inkább, mert ezek olyan tevékenységek, amikben a kis hercegnők is szívesen részt vesznek. Hiszen melyikük ne ragasztgatna örömmel csillogó ékköveket, szórna glitterport, alakítaná a saját maga ízlése szerint a koronáját vagy a pálcáját? :-)

És, bár a következőkben nem a legnagyobb kedvenc Disney hercegnőké lesz a főszerep, bízunk benne, hogy sok-sok leendő kis hercegnő, királykisasszony talál majd számos olyan ötletet, amiknél ujjongva kiált fel, hogy Ő is ilyet szeretne! Ha igen, akkor gyorsan vessétek bele magatokat az alkotásba, hogy mindennel időben elkészüljetek!

Farsangi jelmezek, kiegészítők készítéséhez webáruházunkban rengeteg alapanyagot és kelléket találhatsz! Érdemes átnézni kínálatunkat ITT! >>


A gyöngyökből fűzött korona biztos befutó lehet a kis hercegnőknél! Egyrészt, mert különleges, másrészt, mert Ők maguk is könnyen elkészíthetik.

A gyöngyfűzéshez többezer gyöngyünk közül választhatsz - a jelmez és a kislány stílusától függően fa, akril, üveg, ásvány vagy Swarovski gyöngyökből is készülhet a korona. >>

A korona fűzéséhez a hagyományos, vékony gyöngyfűződrót helyett a vastagabb alumínium drótokat ajánljuk, melyek erősebbek, jobban formálhatóak és jobb a tartásuk. Ezekből nagyon sok színes, sőt mintás is kapható, így esetleg egy-egy szabadon hagyott rész is dekoratív lehet.

Drótjaink széles választékát ITT nézheted meg! >>

Egy nagyon egyszerű varázspálca, egy szép gyöngysor és egy aprócska korona. Három alapkiegészítő, mely ezekben a formákban percek alatt elkészíthető, így, ha már csak ezek hiányoznak a nagy napra, bátran nekiállhattok akár az utolsó pillanatokban is.

A képen látható királylány jelmeznek és ugyanezen jelmez változatainak az elkészítését korábbi cikkünkben részletesen is bemutattuk, melyet ITT el is olvashatsz! >>


A korona elengedhetetlen része a hercegnő jelmeznek. A képen látható modellt készen megvásárolhatod nálunk, s akár tetszés szerint tovább is dekorálhatod. Lentebb további DIY korona példákat is találsz.


A hercegnő és a balerina gyakran összefolyik a kicsiknél, így simán előfordulhat, hogy "balerinahercegnő" szeretne lenni a kis farsangozó. Miért is ne? A tüll tütü és a csini korona jól megférnek egymás mellett!:-)

A korona alapjának a nagy méretű fotókartont, a dekoráláshoz pedig csillámos mozaikot is választhatsz. >>

A hercegnők elengedhetetlen kelléke a varázspálca, hogy legyen mivel a békából herceget, a boszorkányból pedig például szúnyogot varázsolni, meg ilyesmikre... :-)

A varázspálca sokféleképpen készíthető, mutatunk is rá néhány ötletet:

    
A legáltalánosabb pálca a csillag alakú, de akár szív, kagyló, korona formát is készíthetsz. Alapnak választhatsz filcet, dekorgumit, kartont, ezek lehetnek csillogóak, flitteresek és szalagosak vagy anélküliek.

Ha úgy érzed, elvesznél a webshopban keresgélés közben, akkor nézd át ezeket a termékeket, amiket kifejezetten a pálcákhoz ajánálunk! >>

Ígértünk még néhány koronát is, melyek szintén sokféle alapanyagból készülhetnek.


Ha ezek közül szeretnéd valamelyiket elkészíteni, akkor vagy csipkére, vagy filcre, vagy csillámos kartonra lesz szükséged. Az első egy textilmerevítő sprayvel lefújt, majd hobbi festékkel festett és ékkövekkel dekorált változat. A második képen a Jégvarázsbeli Elza jelmezéhez illő filc korona látható. A harmadik egy egyszerű, csillámos kartonból kivágott, és néhány ékkővel díszített tiara, míg az utolsó egy picike, hajráfra, hajgumira vagy hajcsatra erősítendő filcből varrt koronácska tüllel, gyöngyökkel, csillámporral és kövekkel díszítve.

A koronák készítéséhez ITT találhatsz megfelelő alapanyagokat. >>

Archívumunkban (a Farsang és Gyerek&hobbi kategóriában) további jelmez és más farsangi ötleteket is találhatsz. >>

Pálca és korona képek forrása: Pinterest

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem