Menyasszony-Vőlegény pohárszett saját kezűleg!

2016-05-05

pohár , vőlegény , vintage , Szalag , strasszkő , füstfólia , aranyozás , Üveg , üvegfestés , Esküvő , menyasszony

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat az ifjú pár pezsgős vagy boros poharait is az alkalomhoz illően „felöltöztetni” - a menyasszonynak és a vőlegénynek is hozzá, valamint az esküvői témához illő pohár kerül a terítéke mellé. Ha van kedvetek hozzá, ezeket a poharakat Ti magatok is elkészíthetitek, de akár - a másik oldalon állóként - az ifjú párt meg is lephetitek vele.

Van, ahol a kristálypohár, van, ahol az egyszerű üvegpohár, és van, ahol az egyszerű üvegpohárból készített, kristályokkal kirakott pohár kerül az asztalra. Esküvői online katalógusunkban már ízelítőt kaphattatok a pohárdíszítésben rejlő lehetőségekből, most folytatjuk a sort további számos, csodaszép ötlettel!


Ezt a pohárpárt nagyon egyszerű elkészíteni, nem kell hozzá más, mint arany üvegfesték kontúr (ami természetesen tetszés szerint ezüstre, fehérre is cserélhető), szaténszalag és egy-egy szép strasszköves dísz, ami akár egy régi fülbevalóból, kitűzőből is lehet.


A klasszikus fekete-fehér verzió is gyönyörű. Nektek melyik tetszik jobban? 


A vintage stílusú esküvőhöz többféleképpen is készíthettek poharakat. Az egyik lehetőség, hogy natúr zsinórral, egyszerű spárgával betekeritek a nagy részét, majd csipkével lezárjátok és kis etikett címkével vagy fa szívvel díszítitek.


Az előzőhöz hasonló ez az ötlet is, csak ennél szélesebb csipkét és a címke helyett kis rózsát kell a pohárra ragasztani.


Maradjunk még egy picit a vintage stílusnál, ám ezúttal a zsinóros poharakat öltöztessük is be menyasszonynak és vőlegénynek! :-) Amire szükségetek lesz: zsinór, csipke, tüll, szalag és teklagyöngy.

Tetszik ez a toll mintás, nagyon elegáns pohár? Szerintünk gyönyörű, és egyáltalán nem is nehéz elkészíteni! Fehér üvegfestékkel vagy hobbi festékkel (előbbi kiégethető, tartósabb, utóbbi jobban visszaadja ezt a matt, telt hatást) fessétek meg az alapot, majd kristályokkal, félgyöngyökkel és gyöngytollal dekoráljátok.

A szükséges kellékeket ITT találjátok! >>


Az üvegfestékkel festett poharak további variációi láthatók e képeken - ráfesthetitek csak a "Mr" és "Mrs" feliratokat, a neveket, vagy egy teljes ruhát is adhattok rájuk!

Az üvegfestékek kínálatát keressétek webshopunkban ITT! >>


Kedves Menyasszony! Milyen lesz a ruhád? Netán egy csini, vagány tüll ruha? Akkor a poharad is kapjon ugyanolyan öltözéket! És persze a vőlegény pohara se maradjon ki a sorból, azt szaténszalaggal, fekete filccel, félgyöngyökkel és strasszkövekkel könnyen felöltöztethetitek!


Elegánssá tehetők a poharak füstfóliákkal és strasszkövekkel is, melyeket mind megtaláltok nálunk! >>


A füstfóliát festett alapra is felragaszthatjátok. Egészen más lesz a hatása, mint az átlátszó üvegen.


Nem csak az ifjú pár, de a koszorúslányok és koszorúslegények poharait is különlegessé lehet tenni. A lányok poharaira festhettek csini ruhákat, míg a fiúkét beglitterezhetitek fekete csillámporral.


Ha az egész násznép poharát  feldobnátok kicsit, akkor fújjátok le a poharak talpát arany festéksprayvel, így ők sem maradnak különleges poharak nélkül!;-)

Képek forrása: Pinterest

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem