Legyen vidám az iskolakezdés!

2016-08-10

scrapbook technika , ragasztópisztoly , pom-pom , zsenília , hobbi filc , ceruzavég , ceruzatartó , színes ceruza , ceruza , gyerek hobbi , Iskolakezdés

Ne szegje kedvedet, hogy már a sulikezdéssel kell foglalkoznod! Gondolj arra, mennyi kreatív tevékenységet tartogat számodra a sok iskolai kellék előkészítése!:-)

Ma elsősorban a füzetek kreatív csomagolására, és a ceruzák kreatív felhasználására, díszítésére adunk ötleteket! Nézd csak!


Ezek a füzetek a scrapbook albumoknál használt technikákkal lettek beborítva. Ha a hagyományos csomagolópapírokat szeretnéd kicsit különlegessé tenni, a scrappelés mindenképp jó választás!

Nézd át 2015/2016-os főkatalógusunk scrapbook fejezetét (82-90. oldal), ahol számtalan klassz kiegészítőt - nyomdákat, lyukasztókat, dekor ragasztószalagokat, csipkéket, matricákat, kapcsokat stb. találsz, amikkel garantáltan egyedi füzetekkel készülhetsz az új tanévre!

Webáruházunk Papír és Kellék kategóriájában a kosaradba is teheted a kiválasztott termékeket! >>


A neon színek nagyon divatosak idén is, noteszeidet, füzeteidet akár az egyszerű, színes post-it-okból lyukasztott mintákkal is feldobhatod.

Válogass formalyukasztóink közül, és ragaszd fel a kilyukasztott színes papírkákat dekupázs ragasztóval. A végén kenj még egy réteg ragasztót a füzetre (figyelem, a ragasztózást kemény vagy minimum spirál füzet vastagságú borítón javasoljuk). >>


Az előzőhöz hasonló ez az ötlet is, csak itt újságpapírból kivágott vagy tetszés szerint kinyomtatott feliratokat kell feldekupázsolni a füzetek kemény fedelére.


Kinőtted a farmerodat a nyári szünet alatt? Sebaj! Használd fel, és borítsd be vele kedvenc naplódat, füzetedet! A ragasztáshoz Pritt univerzális ragasztót ajánlunk, a dekoráláshoz pedig válogathatsz jópofa, színes és mintás díszgombjaink közül.
 

A ceruzák és zsírkréták felhasználásával készíthetsz egy suliváró ajtódíszt, amit talán nem otthon fogsz kitenni, de az osztályteremben jól mutathat!;-)
A készítése nagyon egyszerű: kartondobozból vágj ki egy kör alakot, fesd le táblafestékkel vagy ragassz rá öntapadós táblafesték fóliát, majd a hátoldalára ragasztópisztollyal erősítsd fel a ceruzákat és krétákat. Az elejére színes kartonokból kivághatsz még egy girlandot, amit kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthetsz a legkönnyebben.

Az ajtódísz elkészítéséhez szükséges hozzávalókat ITT találod! >>


Ha túl sok ceruzát vettél az új tanévre, használd fel a maradékokat, és állíts az íróasztalodra egy ceruzás kis vázát. Csak ragassz tele egy üres konzervdobozt sima cerkákkal, és kösd át egy szalaggal!

A ragasztáshoz ragasztópisztolyt ajánlunk, amit INNEN meg is rendelhetsz! >>

Hogy ne legyenek olyan unalmasak a ceruzák, dobd fel őket valamilyen ceruzavéggel. A következőkben ehhez adunk tippeket. Neked melyik lesz a kedvenced?;-)


Ha ilyen bohókás ceruzákkal kell írnod a házi feladatot, biztos, hogy jobb kedvre derülsz majd! :-) Nagyon egyszerűen varázsolhatsz Te is a sima ceruzákból ilyen vicces figurákat! Csak vágj ki egy csíkot színes filcből, ragasztópisztollyal szorosan, de óvatosan ragaszd rá a ceruza végére, vagdosd be, és ragassz rá két nagy gülü szemet!

Lányoknak bajusz? Miért ne? A ceruzájuk végére legalábbis! Fekete hobbi filcből könnyen el is készülhet a hetyke kis bajusz.:-)


A zseníliákból és pom-pomokból alkotott "űrmanók", pillangók, figurák is feldobhatják a tanulást, rajzolást. Próbáld ki Te is!


Ügyeskezű Apukád, Anyukád segítségével fúrj lyukat kedvenc kis műanyag állatkáidon, fesd le őket egyszínűre (2 rétegben) hobbi festékkel, majd pillanatragasztóval rögzítsd a ceruzák végén.


Az ujjbábok mintájára filcből vagy dekorgumiból is készíthetsz jópofa ceruzavégeket, ...


... de termésfigurákkal is feldobhatod őket.

Tarts velünk a jövő héten is, amikor további apró ötletekkel várunk, hogy kreatív és vidám legyen az iskolai készülődés!:-)

Figyelem: a ragasztópisztoly használata kisgyerekek kezében veszélyes lehet, csak felnőtt felügyelete mellett használható!

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem