Kínáld a reggeli kávét különleges alátéteken

2016-02-08

hobbi festék , Festés , tea , kávé , poháralátét , Valentin nap , szív

A Valentin napi meglepetés nem feltétlenül kell, hogy drága ajándékot jelentsen, az apró kedvességek, figyelmességek is éppoly értékesek. Ébreszd Szerelmedet kedvenc kávéja, teája illatával, és tedd a csészét az ágya mellé egy saját készítésű poháralátéten!

Nem biztos, hogy az lesz az első, amit ébredés után észrevesz ugyan, de az első pár pislogás és ásítás után már biztosan fel fog neki tűnni az apró változás, amit a hétköznapokon használt poháralátéteken ejtettél, csak, hogy meglepd Őt Valentin napjának reggelén.:-)


A dekorálás parafa vagy fa alátéteken is elvégezhető, nagyon egyszerű feladat, így könnyen meg tudod csinálni úgy is, hogy Ő semmit ne vegyen észre belőle vasárnap reggelig!

Fa poháralátétet kerek és szögletes formában is találsz nálunk. >>

A poháralátéten kívül összesen három hozzávalóra lesz szükséged: hobbi festékre, öntapadós fóliára és ecsetre.


1. Készíts tetszés szerint sablont öntapadós fóliából.


2. Ragaszd fel a poháralátétekre a sablonokat. Nyugodtan felhasználhatod a negatívokat is, azokkal is szép alátéteket készíthetsz. Ha szeretnél egy-két egyszerűbb darabot is a kollekcióba, akkor különböző szélességű csíkokat ragassz sablonnak az alapokra.


3. Hobbi festékkel fesd be a mintákat két rétegben. (A parafa jobban beszívja a festéket, mint a fa, ezért azt akár 3-4-szer is át kell kenned.)


4. Már nincs más hátra, mint epedve várni a vasárnapot, hogy bevethesd az addig rejtekhelyen lapuló, megújult alátéteket.

Sok sikert és szép Valentin napot!:-)

További Valentin napi ötleteket találhatsz archívumunkban ITT! >>

Forrás: viewfromthefridge.com

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem