Készüljetek az esküvőtökre a Happy Moments kollekcióval! - 3

2016-05-05

köszönőajándék , ültetőkártya , ajándékdoboz , Képeslap-, meghívókészítés , meghívó , születésnap , menükártya , díszdoboz , Esküvő , Papír

A Happy Moments kollekciónk bemutatását lezáró cikkünkben is találtok még új ötleteket, méghozzá elsősorban "last minute" megoldásokat, amik különösen hasznosak lehetnek, ha már kifuttok az időből, vagy egy gyors elhatározás következményeként szervezitek épp az esküvőtöket.

Bármennyire is az a bevett szokás, előfordulhat, hogy nincsenek hosszú hónapok az esküvő megtervezésére, megszervezésére. A Happy Moments kollekció ilyenkor is jó megoldást nyújt, hiszen a jól megválasztott alapanyagok a sokféle kiegészítő bármelyikével pillanatok alatt összekombinálhatók.:-)


Ha tényleg szorít az idő, akkor válasszátok az összehajtogathatós dobozt köszönőajándéknak, a szétnyitható meghívó alapot a meghívókhoz, és akár a menükártyákhoz id, illetve a szív kivágásos ültetőkártyát. Egyszerűen dobjátok fel őket a HMW kollekció matricáival, flittereivel, és kész is vagytok!


A középről nyíló meghívó alapra ragasszátok rá a kinyomtatott szöveget, majd mintegy pecsétként az átlátszó, szív kontúros matricával zárjátok le. Még kerüljön egy LOVE flitter a sarokba, és a "last minute" kollekciótok fő darabjával készen is vagytok!


A köszönő ajándékot sem kell túlcifráznotok, ha sürget az idő. Az előhajtogatott dobozkát pikk-pakk összeállíthatjátok, majd az oldalaira szív kontúr matricát ragasztva kicsinosíthatjátok.

A Happy Moments kollekcióhoz további ötleteket a cikksorozat előző részeiben találhattok! >>

Örömteli készülődést kívánunk!

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem