Készüljetek az esküvőtökre a Happy Moments kollekcióval! - 2

2016-05-05

dekoráció , köszönőajándék , menükártya , meghívó , Képeslap-, meghívókészítés , Papír , Esküvő , ültetőkártya

Happy Moments - a Kreatív Esküvő kulcsa. Válogassatok több mint negyven féle termékünből, és állítsátok össze a saját, kedvenc kollekciótokat!

Cikksorozatunk második részében a Happy Moments Wedding család tagjaival készült dekorációkat és esküvői kellékeket mutatjuk be. Tartsatok velünk ezúttal is!:-)


Ha szívesen tértek le a megszokott útról, akkor ne is gondolkodjatok hagyományos ültetőkártyákban! Tegyetek minden vendég terítéke mellé egy szál rózsát, amire a kartonszívet húzzátok rá. Használjátok saját kollekciótok kiegészítőjeként az elegáns, ezüst „Wedding” feliratú szaténszalagot is!


A katalógusban a középről nyíló meghívó trükkös lezárására mutattunk példát. Lehet azonban egyszerűbb megoldást is választani, és a matricákkal díszített kartont a Wedding szalaggal átkötni.
Tipp: ha azt szeretnétek, hogy a szalag ne csússzon le a kartonról, mégis nyitható legyen a masni és a lap, kétoldalú ragasztószalaggal rögzítsétek az alap hátulján a papírhoz a szalagot.


Az ültetőkártya szív kivágásához jól illik a szív alakú strasszkő. Ha már a meghívónál is használtátok a Wedding szalagot, akkor a kis kártyákat is érdemes átkötni vele. A nevek írásához kiprópálhatjátok a kalligráfia tollakat is, de maradhattok a lakkfilceknél vagy a zselés tollaknál is.

Tollaink, filceink széles választékából ITT válogathattok. >>


A köszönőajándéknak szánt összehajtható díszdobozt is a Wedding szaténszalaggal kössétek át, majd kerüljön rá egy szívkarton, egy öntapadós ékkőmatrica és egy kis szív alakú strasszkő. Mielőtt azonban a dekorálás rabjai lesztek, figyeljetek rá, hogy először minden dobozkába kerüljön ajándék!;-)

A fenti dobozka elkészítéséhez szükséges alapanyagokat ITT szedtük össze Nektek! >>


Cikksorozatunk harmadik részében is mutatunk néhány "last minute" ötletet arra az esetre, ha netán nem hosszú tervezgetés előzné meg az esküvőt, és az utolsó pillanatban kell mindennel elkészülnötök. Nos, ilyenkpor az egyszerű, de praktikus, ámde mégiscsak mutatós megoldásokat kell előtérbe helyeznetek. Ez is egy ilyen: az összehajtogatott díszdobozt egyszerűen átkötitek a Wedding szalaggal.:-)


Az organza tasakokat a rizsszóráshoz vagy köszönőajándékokhoz is felhasználhatjátok. Fehér és törtfehér színben, 10 darabos kiszerelésben rendelhetitek meg.


A papír pom-pomokat elkészíteni nagyon egyszerű. Sok-sok selyempapír, idő és türelem kell csupán hozzá. Még egyszerűb azonban a már előkészített selyempapírokat csak kihajtogatni, amit a három méretet tartalmazó csomagunk segítségével Ti is könnyen megtehettek!

Örömteli készülődést kívánunk!

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem