Készüljetek az esküvőtökre a Happy Moments kollekcióval!

2016-05-04

asztalteríték , Happy Moments , menükártya , Papír , ültetőkártya , Képeslap-, meghívókészítés , meghívó , dekoráció , drót , teklagyöngy , Esküvő

Vadonatúj kollekciónk, a Happy Moments, rengeteg alapterméket kínál a komplett esküvői kellékek és dekorációk készítéséhez. A sokféle papíráru és kiegészítő számos lehetőséget biztosít a különböző típusú meghívók, menükártyák, ültetőkártyák készítéséhez, a lufikat, pom-pomokat, flittereket pedig a teremdekorációhoz haszálhatjátok fel.

Esküvői online katalógusunkban számos ötletet mutattunk be a kollekció felhasználásához, ám a sor még korántsem ért ott véget! Háromrészes cikksorozatunkban további inspirációkkal szeretnénk segíteni Benneteket, újabb és újabb lehetőségeket bemutatva a különböző alapanyagok és kiegészítők kombinálásához.

Szemezgessetek, ötleteljetek, majd alkossatok, a kollekció termékeit pedig keressétek webshopunkban! >>


Új, Happy Moments esküvői kollekciónkat fehér és törtfehér termékekből állítottuk össze, melyekből csodaszép, elegáns környezetet, terítéket teremthettek esküvőtökön, de ahhoz is jó alapok, hogy kedvenc trendi színe(i)tekkel társítva állítsátok össze a meghívók, ültetőkártyák, menükártyák és egyéb dekorációk sorát.


A szalvétához nagyon egyszerűen készíthettek szalvétagyűrűt – az alapja lehet például a 2 mm-es, díszes ezüst alumínium drót, amelyből szív alakot formáltok, majd vékony, szintén ezüstszínű drótra fűzött teklagyöngysorral körbetekeritek.

Ha más színnel egészítenétek ki a fehér kollekciót, válasszatok színes drótokat és/vagy színes teklagyöngyöket. A teljes drót és teklagyöngy kínálatunkat ITT nézhetitek meg! >>


Szeretnétek eltérni a hagyományoktól? Akkor ne szalaggal kössétek át az ajándékdobozokat, hanem dróttal. Sima, díszes és lapos változatokat is találtok nálunk, és nem csak ezüst, hanem még sok más csodaszép színben!

Merüljetek el a szép, színes drótok világában ITT! >>


Több mint negyven termékből álló Happy Moments palettánk csak a webáruházunkban és a KH Áruházban vásárolható meg. Több tucat ötletünkből pedig csak itt, honlapunkon csemegézhettek!

A cikksorozat második és harmadik részében található ötletek a Happy Moments kollekció Wedding család felhasználásához nyújtanak segítséget. >>

Örömteli készülődést kívánunk!

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem