Készülj kreatívan az új tanévre!

2016-08-17

rendszerezés , hobbi filc , zsírkréta , iskolatáska , textilfestés , tolltartó , Iskolakezdés

Múlt heti cikkünk után ma folytatjuk a kreatív készülődést a 2016/17-es tanévre. Ne ijedj meg, csupa szuper, kreatív ötlettel készültünk, amiket öröm lesz megalkotni!;-)

Az előző cikkünkben elsősorban a füzetborításra és a ceruzák kreatív felhasználására mutattunk ötleteket, ma egyebek mellett a tanulósarkod barátságossá tételéhez szeretnénk hozzásegíteni, hiszen fontos, hogy olyan környezetben ülj le leckét írni, vizsgára készülni, ami inspirál, ha mást nem, a saját magad által készített kellékekkel! :-)


Van már tolltartód az új tanévre? Ha szakadt már a régi, vagy egyszerűen csak meguntad, varrj egyet filcből, és dekoráld színes gombokkal! Nálunk mindkét alapanyagot megtalálod! >>


Vedd körül magad minél több vidám, színes tárggyal! A tavalyról maradt zsírkrétákat olvaszd be szilikon sütőformákban, és máris új, tetszőleges alakú krétákkal várhatod a rajz órákat. Könyvjelzőkként pedig használhatsz filcfigurákkal díszített színes gémkapcsokat!


Egyszerű, natúr felírótáblákból könnyen készíthetsz magadnak egy rendszerező falat. Dekoráld a táblákat a szobád színeihez és stílusához illően dekupázs vagy scrapbook papírokkal, ha gondpolod, készíts rájuk zsebeket, és akaszd fel őket egymás mellé a falra.


A befőzésből maradt üres üvegeket használd fel az íróasztalodon. Válassz egy kerek fa vágódeszkát vagy edényalátétet, fesd le tetszés szerint hobbi festékkel, dekoráld például washi tape-pel, és ragasztópisztollyal ragaszd rájuk a különböző üvegeket, amikben a tollakat, ceruzákat, filceket rendezheted el szépen.

A washi tape, vagyis a dekor ragasztószalag használata rendkívül egyszerű, csak kihúzod, letéped és felragasztod! Nem csak az alátéten, de az üvegeken is jól mutatnak! Washi tape kínálatunkat ITT találod meg webshopunkban! >>


Apró cserépből könnyen készíthetsz radírtartót, például olyat, amilyen ez a cserép alma is. A szárát és a levelét FIMO gyurmából készítheted el, majd ragasztópisztollyal vagy pillanatragasztóval ragaszthatod fel.

Cserepet, festéket, gyurmát és ragasztót is találsz webshopunkban! >>


Ha már nem az általános iskola (különösen az alsó tagozat) padjait koptatod, akkor lazábban is veheted a táska kérdést. Készíts magadnak olyan, a saját ízlésedet tükröző tatyót, amibe szívesen pakolod be még a legrosszabb tantárgy könyveit is!

A textilfestés és dekorálás végtelen lehetőségeket kínál - választhatod a batikolást, a sablon technikát, a kontúrfestékekkel, hőre puffadó textilfestékkel, Fashion Sprayvel való festést, vagy a textilfilcekkel való rajzolást is! Keresd festékeinket webshopunkban ITT! >>


Zárjuk a sort némi finomsággal!:-) Az első napi tízórai mellé csomagolj egy kis házi suli sütit, és kínáld meg vele a rég nem látott barátokat!;-)

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem