Húsvéti tojások vintage és shabby chic stílusban

2016-03-11

félgyöngy , szétnyitható tojás , tojás , Shabby chic , vintage , szalvétatechnika , Dekupázs , Húsvét , zsinór

A vintage és shabby chic stílusban készült húsvéti tojások sokkal inkább otthonunk dekorációi, mintsem a locsolók ajándékai szoktak lenni. Romantikus lelkű uraknak egy szép locsolóvers fejében azért átnyújthatsz egyet a kollekciódból, ha úgy gondolod.;-)

Barkafára lógatva, tojástartóba vagy kosárba helyezve, és a kertben, faágakra akasztva is gyönyörűek a vintage tojások, melyek készítésében öröm elmerülni. A csodaszép gyöngyök, csipkék, ékszerek, papírok között ki ne feledkezne meg a külvilágról? :-)

Te szívesen készítenél dekorációkat ebben a stílusban? Ha igen, nézd meg mai ötleteinket, és az alapanyagokat keresd webshopunkban! >>


Kezdjünk egy bemelegítő ötlettel, ami azt mutatja meg, hogy a romantikus stílusú tojások készítése nem feltétlenül igényel bonyolult munkát. A félgyöngyök ragasztgatásában is szépen el lehet persze merülni, de itt még csak egy alapanyagra kell koncentrálni.:-)


Műanyag félgyöngyökből többféle méret és szín található webshopunkban. ITT meg is tudod nézni őket! >>


A következő ötlet még mindig a könnyebbek közé tartozik.
A natúr papírmasé szétnyitható tojás szuper alapja számtalan hobbi technikának. Lehet festeni, dekupázsolni, aranyozni stb. Még egyszerűbb azonban csak úgy, natúran felhasználni! Zsinórral átkötve, pöttyös tollal díszítve még a beton tojások mellé helyezve is tökéletes vintage dekort alkot.

A papírmasé tojást és a pöttyös tollat is megtalálod nálunk. >>


A vintage és shabby chic stílusnál is jó páros a natúr-rózsaszín duó. Szalagok, csipkék, gombok, kövek formájában is megjelenhet, amikből nálunk nagyon sokfélét találsz. >>


A dekupázs technika nagyon gyakran kerül szóba a vintage és a shabby chic kapcsán. A dekupázspapírok és szalvéták mellett régi újság- és könyvlapokat is felragaszthatsz a tojásokra, amiket csipkékkel, tollakkal, cabochon kövekkel díszíthetsz még tovább.


Az apró rózsás, virágos minták tipikusan e stílusok jegyei, ráadásul a szétnyitható papírmasé tojásokon nagyon jól is mutatnak!:-)

Nálunk tojást és papírokat is találhatsz. ITT meg is mutatjuk kínálatunkat! >>


Ezekhez a shabby tojásokhoz sokféle anyagra lesz szükséged. Van, amit otthon is  megtalálsz - maradék fonalakat talán tudsz előszedni, vattapálcika is minden bizonnyal van a fürdőszobádban.

Mintás papírért, csipkéért, drótért, ékszerkészítési kellékekért, gyöngyökért és fémmedálokért azonban érdemes webshopunkban körülnézned. >>


A transzfer dekupázs technika is tipikusan vintage technika, bátran alkalmazd tehát akár fényképekkel, akár rajzokkal, akár feliratokkal.

Ha nem találsz megfelelő mintát otthon, nálunk sok szép transzfer papír közül választhatsz, és természetesen a transzfer gélt és a transzfer oldatot is megrendelheted tőlünk. >>

Képek forrása: Pinterest és Craftgawker

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem