Húsvéti tojások - szappanból!

2016-03-22

szappangyurma , Szappan , Húsvét

Húsvétkor mindenféle alapanyagból készítünk tojást, barit, csibét és nyuszit. Miért maradna ki a sorból a szappan? Gyurmázz színes húsvéti szappanokat újdonságainkkal!

A tavaly karácsonyi Pöttyös füzetünkben bemutatkozott szappangyurma hamar belopta magát a vásárlóink szívébe (és fürdőszobájába). A titok a természetességében, az alapanyagok tisztaságában, a számtalan jótékony hatásában, a benne rejlő kreativitásban, és a gyerekekkel való alkotás lehetőségében rejlik.


A termék alkotója, Kornis Anita tovább álmodott - kereste a lehetőséget a fejlesztésre, a kicsikkel való közös gyurmázás élményének fokozására. És mi az, amit a kicsik nagyon szeretnek? A színek, az élénk színek!  Így evidens volt a feladat: a természetes, natúr, alapszíneket kicsit élénkebb színekkel kellett  feltuningolni, - persze csakis természetes színezőanyagokkal -, hogy a gyerekek számára még élvezhetőbb, még látványosabb és izgalmasabb legyen a szappankészítés. Az újabb kísérletezés és fejlesztés eredményeként meg is születtek a szappangyurma színezőporok.


A szappan színező mica poroktól csodás színekben pompázhatnak, miközben továbbra is egészségesek maradnak a szappanok!

A szappangyurma színezőpor jellemzői:
• Ellenőrzött minőségűek
• FDA, EU és REACH által elfogadottak
• gazdaságosan adagolhatók és jól variálhatók
• 100%-ban természetes eredetűekMIBŐL KÉSZÜL A SZÍNEZŐPOR?
Mica pala (csillámpala) és fém oxidok (leggyakrabban vas) keverékéből. A fémeket különböző hőmérsékletre melegítve érnek el speciális árnyalatokat, melyeket egymással keverve és micapala kőzettel, illetve néhol titán-dioxiddal dúsítva egyedi színeket alkotnak.

HOGYAN VIZSGÁLJÁK?
A pigmenteket kizárólag laborban tesztelik, de állatokon nem!MINDIG CSILLOGÓ MARAD?

Alapvetően igen, de a fényt lehet csökkenteni és növelni is saját magunk által kidolgozott adagolási mennyiséggel.

HOGYAN HASZNÁLD?
A színezőport  - igény szerinti mennyiségben - még a víz hozzáadása előtt kell beleszórni a szappangyurmába, majd gondosan el kell keverni a reszelékkel.
A színezőport belegyúrhatod a szappanreszelékbe is, és akkor az egész szappanod színes lesz, foltosra is színezheted, ha nem dolgozod el a port teljesen, illetve ecsettel a szappan felületét is "megfestheted".


Szappangyurma színezőport 3g-os kiszerelésben, ötféle színben árulunk. >>

1 doboz tartalma minimum 5 csomag szappangyurma színezésére elegendő.
Minőségét 3 évig megőrzi.


A színezőanyag mellett az illatanyag is újdonság a szappangyurma kiegészítő termékei között!

AMIT A SZAPPANGYURMA ILLATOSÍTÓKRÓL TUDNI KELL:

  • 100 % tisztaságú illóolajból és szőlőmag olajból készülnek
  • 100 %-ban natúr termékek
  • a hagyományos szappankészítés során több illat semlegesítődik, míg ezzel a folyamattal az illóolajok nem veszítik el illatukat
  • illatanyagot elsősorban a natúr, semleges szappangyurmákba érdemes tenni (Natúr shea vajas és Kókusztejes). Amennyiben eleve illatos alapanyagba kerül az illóolaj, az illatok keverve, adagolástól függően egymást felerősítve vagy gyengítve lesznek érezhetők.


Illatanyagot 5ml-es kiszerelésben, hatféle illatban árulunk.>>

1 üveg minimum 5 zacskó szapangyurma illatosítására alkalmas.
Minőségét 2 évig megőrzi.


Használj élénk színeket és húsvéti kiszúróformákat a különleges, húsvéti szappanokhoz!


A hagyományos piros tojás helyett akár húsvéti szappanokkal is meglepheted locsolóidat. Kreatív, egészséges és hasznos ajándék!:-)

A 4 darabos, sütikiszúrásra is alkalmas formákat megrendelheted webáruházunkból ITT! >>


Új taggal bővült a szappangyurma családunk kínálata!

Az édeskés, balzsamos illatú levendula szappan ideális választás lehet, az esti fürdőzés alkalmával, mivel oldja a feszültséget és ellazító hatása harmóniát biztosít. Megnyugtatja, lecsillapítja a gyerekeket, segít elűzni az álmatlanságot. Lágyan ápolja és egészségesen tartja a bőrt. Hatásos fájdalomcsillapító izomfájdalmak, izomláz, reuma, ficam, hátfájás és lumbágó esetén.

A levendulás szappangyurmát ITT Találod meg webshopunkban. >>

EMLÉKEZTETŐ A SZAPPANGYURMÁKRÓL

Valamenyi szappangyurma kristályok által energetizált vízzel és kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.
A kristályvizek előállítása során a kőzetekbe, ásványokba vagy drágakövekbe zárt információ átkerül a vízbe. Az így informált vizek a kövekhez hasonló hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. A lényeg itt kizárólag a kőből származó információ, nem pedig valamilyen módon a vízbe került, kioldott anyag. (Ezt a mikrobiológiai vizsgálatok is igazolják). A homeopátiás orvosságokhoz és a Bach-virágesszenciákhoz hasonlóan a kristályvizek is az információs orvoslás gyógyszerei. Közös jellemzőjük, hogy hatékonyságuk nem az anyagukban, hanem csak és kizárólag az általuk hordozott információban rejlik.

Így készítsd el a szappanodat házilag, otthon:


A szappanreszelékhez adjál hozzá 3 teáskanál (3 PET palack kupaknyi) vizet, gyúrd össze addig, ameddig linzer sűrűségű masszát nem kapsz, majd nyújtsd ki és formázd süteményszaggatóval kedved szerint. Hagy száradni 2-3 napig és 100%-ban természetes, natúr szappant kapsz!:-)

A szappangyurmáinkról részletesen GYURMÁZZ SZAPPANOKAT című cikksorozatunkban olvashatsz! >>

Szappangyurmáink teljes kínálatát ITT tekintheted meg webáruházunkban! >>

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem