Húsvéti ajtódísz fafigurákkal

2016-03-03

Festés , nyuszi , dekoráció , sisal , fafigura , ajtódísz , koszorú , Húsvét , hobbi festék

A karácsony után a húsvét a legnagyobb olyan ünnepünk, amikor teljes pompába öltöztetjük a környezetünket. Nyuszik, tojások, bárányok, csibék, tyúkok, virágok, pillangók garmadája lepi el otthonunkat. Fészket készítünk a húsvéti nyuszinak, tojásokat festünk a locsolóknak, koszorút teszünk az asztalra, és az ajtóra is.

És, ha már koszorú! Általában a hungarocell karikát szoktuk ajánlani a tavaszi, húsvéti koszorúkhoz, most azonban az új, fa koszorúalapunkat és a különböző húsvéti fafiguráinkat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amikből nagyon jópofa dekorációkat készíthetsz.


Hamarosan megjelenő húsvéti Pöttyös füzetünkben sok új fafigurát mutatunk be. A lézervágott figurák számtalan hobbi technikával dekorálhatók - különböző festékekkel, dekupázzsal, aranyozással, számos más hobbi alapanyag ráragasztásával (pom-pom, glitterpor, mozaik, gomb, dekor ragasztószalag...).

Dekoratőrünk egy alaptechnikát választott - a hobbi festékkel való festést, hogy megmutassa a legegyszerűbb módon való dekorálást, amit bárki könnyedén elkészíthet.

Amire szükséged lesz:
1. Fa koszorú alap
2. Hobbi festékek tetszőleges színekben
3. Ecsetek
4. Fafigura nyúl
5. Fafigura tulipán
6. Fafigura tojás
7. Hobbi ragasztó
8. Zöld sisal
9. Csipkeszalag

A koszorú hozzávalóit összegyűjtöttük Neked egy listába. ITT megtalálod és válogathatsz a festékek, csipkék közül. >>

http://kreativhobby.hu/search?search_text=kr0212+te0034+hf15+5175%2F8+5175%2F10+5175%2F12+37202+37207+3721&search_category=

kr0212 te0034 hf15 5175/8 5175/10 5175/12 37202 37207 3721

Így készül:
Fesd le a koszorúalapot egyszínűre, majd a tulipánokat, a tojásokat és a nyuszit fesd ki tetszés szerint. Ragassz zöld sisalból füvet a koszorú aljára, majd gondold ki, hogy hol legyenek a tulipánk, és fesd meg a szárukat, levelüket. Ha megszáradt, ragaszd fel a nyuszit, a tojásokat és a tulipánokat, a nyuszi kapjon egy kis masnit, és a koszorú egy szép, csipke akasztót.


Egy kis hobbi festék, egy kis zöld sisal, piros szaténszalag, a Húsvéti csomag fafigurából a nyuszi forma, és a madáretető ház fa alap - ennyi kell ennek az ajtódísznek a elkészítéséhez. A sorrend itt is a festés, ragasztás és az akasztó szalag rögzítése.


A fafigurákból különböző akasztós díszeke vagy akár girlandokat is készíthetsz.

A képen látható díszhez szükséges fafigurákat ITT nézheted meg! >>


A Duci nyuszipár szettben kapható. Festetlenül, natúran várják, hogy kedved szerint keltsd életre őket!:-)

A Duci nyuszi szett fafiguracsomagot ITT nézheted meg. >>

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem