Gyurmázz szappanokat! - Kristályos víz

2015-11-09

Ajándékkészítés , Szappan , Szappanöntés

Ismerd meg újdonságunkat, a természetes alapanyagokat tartalmazó szappangyurmát, melyből akár szuper karácsonyi ajándékokat is készíthetsz!

Egy NŐI SZAPPAN nem csak nőknek!

A szappanöntés régi és nagyon kedvelt hobbi technika. Alapanyagainak, kellékeinek skálája évről-évre bővült, fejlődött, a mi kínálatunk is folyamatosan változott a legújabb trendeknek, termékeknek és a vásárlói igényeknek megfelelően. Így váltottunk át például a mesterséges illatanyagokról a természetes, illóolajokat tartalmazó illatanyagokra, vagy kerültek be a természetes alapanyagokat tartalmazó szappantömbök is a katalógusunkba.

ÉS MOST MEGÉRKEZTEK A LEGÚJABB TERMÉSZETES ALAPANYAGOK, AMELYEKBŐL SZAPPANT KÉSZÍTHETSZ!

A Kornis Anita által megálmodott 100%-ban természetes alapú, 2014-ben Magyar Brands díjas Vanita szappanok immár hozzánk is elérkeztek! A széles termékpalettából persze mi elsőként azt ragadtuk ki, ami igazán közel áll a mi filozófiánkhoz, vagyis azt, amelyikből lehet még alkotni, amit Te tudsz személyessé, egyedivé varázsolni! A nagyszerű alapanyag és a szükséges kellékek megrendelhetők webshopunkból, a többi már Rajtad múlik!

De mit is kell tudni erről az új anyagról, a szappangyurmáról?

Az alapja a kristályos víz

Hogyan működik?

A kristályvizek előállítása során a kőzetekbe, ásványokba vagy drágakövekbe zárt információ átkerül a vízbe. Az így informált vizek a kövekhez hasonló hatást fejtenek ki az emberi szervezetre. A lényeg itt kizárólag a kőből származó információ, nem pedig valamilyen módon a vízbe került, kioldott anyag. (Ezt a mikrobiológiai vizsgálatok is igazolják). A homeopátiás orvosságokhoz és a Bach-virágesszenciákhoz hasonlóan a kristályvizek is az információs orvoslás gyógyszerei. Közös jellemzőjük, hogy hatékonyságuk nem az anyagukban, hanem csak és kizárólag az általuk hordozott információban rejlik.

Ha a szappanöntés után szeretnél belekóstolni a szappangyurmázásba is, akkor válassz a hatféle szappangyurma közül, rendelj hozzá formázó eszközöket, és, ha ajándékba szánnád, akkor csomagold is be kreatívan a frissen készített szappant!

A szappangyurma (szappanreszelék) kristályok által eneregtizált vízzel és kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül. Ennek köszönhetően a szappanban rejtett gyógynövények és illóolajok hatóanyagai felerősödnek, így gyorsabban érheted el a kívánt eredményt.

A szappanreszelékek 100g-os kiszerelésben kaphatók. Szavatossági idejük a gyártástól számított 2 év.

A Vanita termékek nemcsak a testedre, de a lelkedre is jótékony hatással vannak. Ha lelki problémáid vannak, vagy csak teljes harmóniára vágysz az életben, a szappanok természetes összetevőiben keresheted meg a válaszokat.

Próbáld ki Te is a kristályok segítő hatását, hogy a harmónia mindennapi vendég legyen az életedben!

Ismerd meg a hat különböző szappangyurmát! Kövess minket egész héten, mert minden nap bemutatunk egyet!

 

Forrás: vanita.hu

 

Mentés

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem