Gyertyafény a télben

2016-11-16

Gyertyaöntés , Viasz , Gyöngy , vintage , aranyozás , befőttes üveg , csipke

Mi szeretjük az egyszerűt nagyszerűvé varázsolni, a semmiből, a régiből, a kevésből minél többet, szebbet, érdekesebbet kihozni.

Nem mindig kell órákig tartó alkotó folyamatokra, rengeteg alapanyagra gondolni, és még az egyszerű tömbgyertya vagy a sima teamécses is lehet a kiindulási alap. A lényeg, hogy az végül milyen formában kerül a helyére.
Ha a karácsonyi dekorálás után maradt még meg műhósprayd, akkor most itt az ideje újra elővenni. Fújd be vele az üveg felső felét, alulra pedig ragassz öntapadós dekorfóliából előre megrajzolt és kivágott sziluettet.Az Ünnepek után talán kevesebb borospohárra van szükség, így néhányat feláldozhatsz mécsestartók készítéséhez. Ezeket üvegfestékekkel, szalagokkal, zsinórokkal, termésekkel, hópelyhekkel dekorálhatod, majd fejreállítva mécsestartóként használhatod. Az idei ünnepeken pedig majd egy új boros pohár kollekcióval koccintasz!;-)A kacatok, lomok között is sokszor kincseket találni. Egy ócska, akár rozsdás fémrugó klassz eleme lehet egy rusztikus vagy vintage stílusú gyertyatatónak akár kültéren is.Szórj egyszerű konyhasót az üres befőttes üvegekbe, dobd fel őket tobozokkal, csipkékkel, natúr zsinórokkal, műhóval , és vintage stílusú otthonod ablakába máris új téli dekorációt állíthatsz!Romantikus hangulatot csipkével és gyöngyökkel teremthetsz a legkönnyebben. Szaladj el a Nagyidhoz a régi csipketerítőiért, hátha megkapod őket Tőle.

Ha mégsem, akkor használj különböző csipkeszalagokat az üvegek köré, amiből nálunk is nagyon sokfélét találsz! A csipkékre varrj tetszés szerint teklagyöngyöket.Egy újabb gyöngyszem a csajos, romantikus gyertya dekorációra. A befőttes üvegbe magad is önthetsz viaszból gyertyát, majd az üveget félgyöngyökkel, virágokkal tetszés szerint dekorálhatod.
Öntapadós, műanyag félgyöngyökből, strasszkő hatású 3D-s matricákból óriási a választékunk!Ha a kerti munka vagy az erdei túra során tudsz gyűjtögetni olyan fa rönköcskéket, amiket mécsestartóknak feldarabolhatsz, akkor félig már kész is vagy a dekorációddal. Hogy ne legyen azonban túl egyszerű a dolog, ötvözd a különböző stílusokat, és a rusztikus, natúr fát aranyozd be egy kicsit!Ha a modern stílust preferálod, fém dobozokba önts gyertyát, és bolondítsd meg glitterporral.

Képek forrása: Pinterest

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem