Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gyereknapi ötletek

A színezés nem csak fejleszt, nevel és tanít, hanem jó szórakozást is nyújt. Ezen kívül fontos eszköze az érzelmek kifejezésének és tökéletes kikapcsolódásra hangol. A KIDDO könyveket ajánljuk figyelmetekbe, a Kiddo Books ajánlásával:

„Egy 20 éves tapasztalattal rendelkező csapat a gyerekjátékok és a könyvek területén alapította meg Önnek a KIDDO-t. A Kiddo Books olyan foglalkoztató füzetek, amik szinte minden korosztálynak megfelelnek. A Kiddo foglalkoztató füzetek már 3 éves kortól ajánljuk akár az első kifestőnek, hisz képanyaguk kedves és kimondottan gyerek kezekre lettek kialakítva, hisz nem aprólékosak, így könnyen tudnak a gyerekek színezni. Magas minőségű termékek kicsi kezekre tervezve. Készségfejlesztő színezők, foglalkoztató könyvek és matricás füzetek találhatóak a Kiddo Books kínálatában. Színezd ki a képeket a minták, számok alapján, keresd meg és ragaszd fel a megfelelő helyre a matricákat. A Kiddo Books ismert mesefigurákat ábrázolnak rendkívül jó minőségben.”

A KIDDO Színezhető füzeteket ITT találjátok.

     

 

Egy másik színező ötletet is hoztunk, de ez másképpen izgalmas:

Újraszínezhető pólók

„Engedd szabadon a fantáziád, és színezd saját ízlésed szerint ki az előkontúrozott pólókat. A különlegessége a pólóknak az, hogy mosás után a színek eltűnnek és újra színezheted őket. A készlet tartalmazza a pólókat és egy csomag speciális filctollat különböző színekkel (rózsaszín, kék, narancs, piros, zöld, sárga).
A filctollak nem mérgezők és a pólók anyaga pedig 100% pamut.”

Az újraszínezhető pólókat  ITT találjátok.

     

 

A vasalható gyöngy egy igazi klasszikus, ami ugyanolyan jó móka ma is, mint néhány évtizeddel ezelőtt.

„Kezdetben a Hama szívószálakat, és egyéb műanyag termékeket gyártott, mígnem 1971-ben megjelentek a Midi, majd a Maxi és a Mini vasalható gyöngyök is a termékkínálatban, melyek azóta a gyár fő termékeit jelentik, a világ ötven országában forgalmazzák őket. Webshopunkban Midi méretben forgalmazzuk a színes gyöngyöket a hozzátartozó alaplapokkal együtt. A  Hama Midi gyöngyök 5 mm nagyságúak, használatukat 5 éves kortól ajánljuk. Az aprólékos minták kirakása rendkívüli mértékben fejleszti a gyerekek finommotorikus mozgását, szín-, és formafelismerését, a végtelen variációs lehetőségek kreativitásra ösztönöznek. A létrejött maradandó alkotások sikerélményt adnak és önálló ajándékok készítésére sarkallják a kicsiket. A szülőknek csak a vasalásban kell segíteni.”

A vasalható gyöngyöket ITT találjátok.

     

Ezek a csillámtetoválások magukért beszélnek, akár 18 napig is fent maradnak a bőrön és vízállóak. 

  

A csillámtetoválásokat ITT találjátok

Üvegmatrica készletek:

Ezzel a gyerekeknek kifejlesztett technikával áttetsző matricákat hozhatunk létre, melyek sima felületen ragasztó nélkül is jól tapadnak, könnyen áthelyezhetőek. A dobozban található fóliára rajzoljuk meg az ábra kontúrvonalait a mellékelt sablonok alapján. A fóliát celluxxal, vagy ragasztó stifttel rögzíthetjük a papírhoz. Ha a kontúr már nem kenődik (kb. 2-3óra), töltsük ki az általuk körbezárt felületeket a színes festékkel. A festék teljes száradása után (kb. 12 óra) a mintát lehúzhatjuk a fóliáról és a díszíteni kívánt felületre tehetjük. A színek egymással keverhetőek, a tubusból kinyomva egy pálcika segítségével különböző árnyalatokat hozhatunk létre. Ha a gyakori áthelyezés miatt a motívum száraz és nem tapad, elegendő a hátulját benedvesíteni egy kis langyos vízzel. Ecsetből, ruhából vízzel kiöblíthető, de csak száradás előtt. A csatolt vidéoban, vagy akár az interneten további ötleteket talál a termékhez.

A matricafesték készleteket ITT találjátok

Számozott kifestők

Színezzetek vagy fessetek ezekkel az előrajzolt, számozott képekkel. 

"A kifestő készletek remek szórakozást nyújtanak az erre fogékony gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A számozott színkódok segítségével könnyen elkészíthetjük ezeket a szép alkotásokat. A készlet tartalmazza a képet, a szükséges mennyiségű festéket és egy ecsetet."

  

A számozott kifestőket ITT találjátok

Tovább böngészhettek honlapunk „gyerek” kategóriájában ITT, ahol még több készségfejlesztő, szórakoztató leendő ajándék közül válogathattok.

Kellemes időtöltést és boldog gyereknapot kíván a Kreatív Hobby csapata.