Fessünk húsvéti tojásokat - másképpen!

2016-03-13

festékspray , Pinty Plus , decopen , festékfilc , hobbi festék , szétnyitható tojás , műanyag tojás , hungarocell tojás , tojásfestés , tojás , Festés , Húsvét , táblafesték

A tojásfestés húsvét előtt a legtöbb gyermek és felnőtt kedvenc időtöltései közé tartozik. Klassz is a hagymalevéllel, céklalével festett tojás, és a jó öreg, tasakos, tablettás tojásfestékek is jó szolgálatot tettek évtizedeken át, ma már azonban számtalan kreatív módja létezik a tojásfestésnek. Heti témánk zárásaként sok-sok példát mutatunk is Neked erre!;-)

A hagyományos tojásfesték helyett szerelkezz fel hobbi festékkel, festékfilccel, festéksprayvel, táblafestékkel, hogy az alábbi számos ötletből Te is meg tudd csinálni a kedvenceidet.

 
A színes cukorka tortadekorok mintájára festett tojások bohókás hangulatot kölcsönöznek. Használj hozzá hobbi festékeket!

 
A cukorka mintát színes alapokra is festheted, például a színes műanyag tojásaink valamelyikére. A nyalánkságok kedvelőinek biztos tetszik majd a fagyi mintás tojás is! Nasira fel!;-)


A már klasszikussá vált bajusz minta még mindig nem ment ki a divatból. És még a tojásoknak is jól áll a bajusz... :-)
Legkönnyebben fekete festékfilccel rajzolhatod meg.


Az ananász isteni finom és nagyon mutatós gyümölcs. Ha épp nincs otthon, csinálj néhányat tojásokból!

Sárga hobbi festék, fekete lakkfilc és zöld hobbi filc kell hozzá, amiket mind megtalálsz webshopunkban is! >>


Köztudott rólunk, hogy mi nagyon szeretjük a bagoly mintát! Persze, hogy megörültünk hát a tojásbagolynak is!:-) Te mit szólsz hozzá? Ugye, milyen egyszerű a sima fa tojásból baglyot varázsolni? Hobbi festékekkel Neked is könnyen megy majd, meglátod!

Ha a baglyot túl bonyolultnak találod, maradj az egyszerű festésnél! A fekete alapon fehér vagy a fehér alapon fekete foltocskák festése nagyon egyszerű! Különösen, ha az alapokat nem is kell megfestened, csak a foltokat - ehhez a fehér és a fekete műanyag tojást ajánljuk a figyelmedbe!


Szuper ötlet a táblafestékkel befestett húsvéti tojás, melyre krétával tetszés szerint írhatsz, rajzolhatsz. A locsoló neve is rákerülhet a "tojástáblára", de akár ültető tojásnak is használhatod az ünnepi ebédnél!

Táblafestéket és folyékony krétát a feketén és a fehéren túl sok szép színben találhatsz webshopunkban! >>


Sportos locsolóknak és családtagoknak fess sport labdákat ábrázoló tojásokat. A nyújtott focilabda, baseball labda, kosárlabda kicsit mókásan néz ugyan ki, de a rögbi rajongóinak pont jó lesz a tojáslabda!;-)

Hogy az eredeti bőr labdákhoz hasonló struktúrája legyen a tojásoknak, a préselt papír vagy a hungarocell alapot javasoljuk. >>


A gyerekek mindent imádnak, ami kedvenc mesefigurájukhoz vagy játékfigurájukhoz köthető, így biztos, hogyha megleped őket kedvenceiket életre keltő húsvéti tojásokkal, nagyon boldogok lesznek!:-)


Minionok, Tini Nindzsa Teknőcök, Angry Birds madarak, Rózsaszín Párduc, Hello Kitty, Garfield, Super Mario, Simpsonék vagy Törpök - mindegy mi a kedvenc, a hobbi festéknek semmi sem akadály! Ja, és, persze Neked sem!;-) Ha nincs kedvenc mesehős, mégis valami vicceset szeretnél festeni, készíts egy hangulatjel kollekciót!


Az egyszerű is lehet nagyszerű! Ragadj filctollat és pöttyözz körbe egy sablont, vagy írj egyszerű szövegeket kalligrafikus írással a tojásokra.


A divatos ombrefestést a húsvéti tojásoknál is bevetheted. Hogyan? A képen látható módon fújj le Pinty Plus festéksprayvel tojásokat, majd száradás után akaszd fel őket a barkafára!

Kellemes Húsvéti készülődést kívánunk!

Képek forrása: Pinterest

 

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem