FARSANGI SABLONOK A LETÖLTÉSEK KÖZÖTT!

2012-01-27

Bővült letölthető sablonjaink köre! Dobozhajtogatáshoz és farsangi álarcok készítéséhez is találtok már sablonokat!
Kedves KKK Olvasók!

Decemberben a karácsonyi mintákkal indult el Letöltések menüpontunk, reméljük, sokan találtatok ott kedves mintákat, amiket felhasználtatok karácsonyi dekorációk, képek, ajándékok készítéséhez. 

Mostantól már a dobozhajtogatáshoz is találhattok ötleteket, de, ami még aktuálisabb, hogy a FARSANGI készülődéshez különböző álarc sablonokkal is szeretnénk segíteni!

Álarcokat gyerek és felnőtt méretben is rajzoltunk, de természetesen valamennyi tetszés szerint kicsinyíthető, nagyítható, így bármelyikből készülhet kisebb-nagyobb méret is. 

Ha letöltitek sablonjainkat, vastag kartonból vágjátok ki őket, hogy jó tartásuk legyen, majd díszítsétek őket tetszés szerint - használjatok festékeket, színes papírokat, csillámporokat, strasszköveket, szalagokat, textil darabokat, hobbi filcet, bármit, ami a kezetek ügyébe akad! 

Szívesen várjuk az álarcokban készült fotókat is Rólatok! 

Ha van kedvetek, a tőlünk letöltött sablonok alapján elkészült álarcokról küldjetek fényképet az info@kkk.kreativhobby.hu e-mail címre, vagy töltsétek fel közvetlenül Facebook oldalunkra! Álarc sablonjaink közül ITT válogathattok!

Ha kellő jelentkező akadna, hirdetnénk egy álarcos szépségversenyt is! Mit szóltok? Lenne kedvetek hozzá?

Jó alkotást és jó mulatást az álarcosbálhoz!

Sziasztok!

Hugó


Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem