Esküvői dekoráció Vintage stílusban

2016-05-05

hungarocell gömb , Tekla , Gyöngy , papírvirág , gyertyatartó , vintage , asztaldísz , Esküvő

A barack-korallszín nagyon trendi idén. Az arany pedig örök trendszín az esküvői színpalettán. A kettő ötvözésével tehát biztos, hogy nem tudtok melléfogni, különösen nem, ha vintage stílusban álmodjátok meg az esküvőtöket.

A képen látható kompozíció annyira elegáns és mutatós, hogy már-már azt gondolhatnátok, a Ti esküvőtökön nem lehetnek ilyen szép dekorációk! Pedig dehogynem! Sőt! Nemhogy lehetnek, Ti magatok tudjátok elkészíteni őket! Adunk is pár tippet, hogy hogyan fogjatok hozzá!;-)


A vintage stílus tipikus jegyei (a kopottas gyertyatartó, a virág, a strasszkő, a gyöngy) mind szükségesek a tökéletes összhatáshoz.

Ha bármi hiányzik otthon, nálunk beszerezhetitek a kellékeket.>>

Kezdjük az alappal, ami tulajdonképpen nem más, mint gyertyatartó. Ez lehet fából, fémből, lehet új és lehet régi. Ne ijedjetek meg, ha nem találtok olyat, ami pont így néz ki, mert ezt a kopottas hatást könnyen elérhetitek Ti is, mégpedig többféleképpen is! Az egyik lehetőség a füstfólia, a másik az antikoló paszta. Akármilyen is az anyag és a felület, kezdjétek egy alapozással, majd utána, ha szükséges festéssel (hobbi festékkel) és végül az aranyozási technikák valamelyikével folytassátok a munkát.

Az aranyozásról bővebben korábbi cikkünkben olvashattok! >>

Az alap tehát megvan, most jöhet a gömbdísz, amihez válasszatok hungarocell gömböket. Az egyszerűbb verzió (jobb oldali dísz), ha beragasztózzátok a felületét hobbi ragasztóval, és teleragasztgatjátok tekla gyöngyökkel.
A másik gömbhöz sodort papírzsinórból tekerhettek, illetve kartonpapírból készíthettek rózsákat, amiket ragasztópisztollyal rögzíthettek legkönnyebben a hungarocell alaphoz. Néhány (akár antik, megörökölt) strasszköves dísszel, gombbal dobjátok még fel a virágokat és készen is vagytok!

Örömteli készülődést kívánunk!

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem