Egy stílus, ami örök - avagy most is hódít a tengerész stílus!

2016-06-22

ajtódísz , kavicsfestés , tálca , ékszer , poháralátét , Festés , Dekupázs , tengerész stílus , nyári trend , nyár

A tengerész stílus - néhány társával egyetemben - kiérdemelte az "örökös divat" címet, és évről-évre hódít. Nem csak az öltözködésben, a lakberendezésben is toplistás, amint beköszönt a nyár. Ez az év sem maradhat ki, így elő hát a vasmacskákkal, hajókormányokkal, és öltöztesd tengerész stílusba az otthonodat!

Nyáron a tengerész stílus nélkülözhetetlen. Akár csak egy kerti parti erejéig, akár több hónapig tartó dekorációként, valamilyen formában szinte nincs otthon, ahol ne bukkana fel egy-egy tengerész stílusban készített dekoráció.

Idén ma először, azonban nem utoljára foglalkozunk a témával! Több ötlettel is készülünk, de lássuk most az első néhányat!;-)


Két örök divat találkozása: a kavicsfestés és a tengerész, tengeri stílusú minták. Ötvözd a kettőt, és rajzold meg a stílus ikonikus mintáit egyszerűen fehér decopennel a folyóparton vagy a tengerparton gyűjtött kavicsokra!


Az ékszerek területén is hódít ilyenkor a tengerész stílus. Magad is könnyen átalakíthatsz akár egy régi bizsu nyakláncot: vágd szét, zsinórból készíts többsoros, vastag fonatot, majd az óriás kupakkal fogd össze a zsínórokat és rögzítsd a láncokhoz.


Kerek poháralátéteket is könnyen feldobhatsz, csak vágj ki öntapadós fóliából sablonokat, és fesd meg az alátéteket hobbi festékekkel.


Egy sötétkék és fehér filccsíkokkal betekert hungarocell karika alaphoz már csak egy kis natúr spárga kell és egy fehérre festett fa vagy vastag karton, tipikus tengerész motívum. Kész is a nyári ajtódísz!:-)


A fa kínáló tálca is új köntösbe bújhat a nyárra. Fesd le fehér dekorfestékkel, dekupázsolj rá egy klassz mintát, és tekerd be zsinórral a füleit!

Horgonyt fel! - Jó alkotást kívánunk!:-)

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem