Egy csokornyi ötlet Valentin napra

2016-02-12

Valentin nap , Ajándékkészítés , dekoráció

Gyerekek egymás között, felnőttek egymás között, gyerek a felnőttnek, felnőtt a gyereknek... Valentin napon nem kőbe vésett szabály, hogy csak a szerelmesek ajándékozhatják meg egymást. Bárki adhat ajándékot bárkinek, akit szeret.

Már sok ötletet mutattunk ajándékokra, ajándékcsomagolásra, dekorációkra, de előfordulhat, hogy nem találtad még meg azt, amit Te magad is szeretnél megvalósítani.

Mai ötletcsokrunkban reméljük rálelsz arra, amelyiket Te is bevetnéd Valentin napra!;-) Jó szemezgetést!


Ez az az ötlet, amit akár még vasárnap reggel is megcsinálhatsz. Amíg fő a kávé vagy a tea, fogj egy porcelánfilcet, és a csésze füléhez rajzolj egy fél szívet, az alátétre pedig írj egy kedves üzenetet. Nem baj, ha nem égeted ki, és lejön a festék a mosogatásnál. Ez az ajándék csak Valentin napra szól!:-)

Porcelánfilcért kattints IDE! >>


Festővászonra nem csak olajképet festhetsz, a vászon szuper alap számos más dekoráció készítésére is. Egy mintás kartonnal, mint háttér és egyszínű kartonból készített rózsákból kirakott szívvel nagyon szép képek születhetnek.

A rózsákhoz használj fotókartonokat, amiket egy korből spirálisan vágj ki és tekerj fel. A kartonokat ITT találod. >>


Star Wars rajongó gyermekednek, Kedvesednek változtasd át a Tic-Tac-os dobozokat gy kicsit. Ugye, milyen mókásak?;-)


Üres befőttes üvegeket könnyen befesthetsz hobbi festékkel matt színűre. A LOVE feliratot pedi tetszés szerint bármire lecserélheted.

Matt hobbi festékeinket ITT nézheted meg! >>


Már régóta őrizgetsz egy képkeretet a megfelelő fotóra várva? Akkor most vedd elő, és készíts bele Valentin napra egy szép képet papírokból! >>


Piros fotókarton alapból kivágott szív koszorú alapra ragasztópisztollyal ragassz minél sűrűbben selyempapírból hajtogatott rózsákat, és tedd ki a díszt az ajtóra vagy ablakba.

A fotókarton, a selyempapír és a ragasztópisztoly lelőhelye itt van! >>


Színes gombokból könnyen kirakhatsz egy szív képet. Ez az ötlet gyerkekekkel is könnyen megvalósítható, és szép ajándék lehet a Szülőknek, Nagyszülőknek is.

Ilyen színes gombokat mi is árulunk! >>

További Valentin napi ötleteket ITT találhatsz még. >>

Képek forrása: Pinterest

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem