Dobozhajtogatás esküvői köszönőajándékhoz

2016-05-05

köszönőajándék , Papír , doboz , fotókarton , lyukasztó , dobozhajtogatás , díszdoboz , ajándékdoboz , Esküvő , bordűr

A köszönőajándékok terén is sok kreatív, újszerű megoldást választhattok, ha Nektek mégis inkább a hagyományosabb, egyszerűbb ötletek jönnek be, akkor tegyétek le a voksotokat ezek mellett a mutatós dobozkák mellett.

Nem is kell hozzá más, mint fotókarton, bordűr lyukasztó, kétoldalú ragasztószalag, olló és filctoll. A lépések nagyon egyszerűek, pillanatok alatt elkészülhettek egy dobozzal, aztán kezdődhet a sorozatgyártás!:-)

A szükséges alapanyagokat ITT találjátok webáruházunkban. >>


Gyakori, hogy az ifjú pár apró finomságokkal ajándékozza meg a vendégeit. Ezek egyszerű, de ötletes csomagolásához kitűnő a kartondoboz.


A doboz alapja egy hosszú téglalap, melynek a mérete attó függ, hogy mekkora ajándékot szántok bele. Az előlapot megtervezhetitek úgy, mintha egy gyémántköves jegygyűrű lenne (ahogy ezen a képen is látszik), de akár egy szív alakot is kivághattok rajta (ld. fenti és lenti képek). Az alapkartonon 3 hajtásvonalat kell bejelölnötök: kettő a doboz vastagságát, egy pedig az elején a ráhajtást jelöli. A gyűrű mintát, a feliratot akár rá is nyomtathatjátok a kartonokra, de ha igazán egyedivé és különlegessé tennétek a köszönőajándékot, írjátok rá művészi kalligráfiákkal a szöveget a dobozokra. A ráhajtás szélét bordűrlyukasztóval mintázzátok csipkésre, majd hajtogassátok össze a dobozt, tűzzétek bele a celofánba csomagolt ajándékot, és kétoldalú ragasztószalaggal zárjátok le.

Kalligráf tollaink közül ITT válogathattok. >>


Tipp: bordűrlyukasztó helyett papír csipkebordűrrel vagy öntapadós bordűrmatricákkal is díszíthetitek a doboz szélét. Bordűrjeinkből nagy a választék webshopunkban, nézzétek meg ITT! >>

Forrás: Pinterest

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem