Dobd fel a papírkosaradat krétafestékkel!

2017-09-11

Festés , vintage , régiből újat , krétafesték , spray festék

Egy szoba átalakításásnál számos olyan apró dolog van, amire azt mondhatjuk, hogy majd abból is kell venni egy újat, meg abból is, meg abból is... Vagy mégse? Nem kell feltétlenül újat beszerezni azokból a dolgokból, amiket egy kis kreativitással könnyen átváltoztathatunk, és az új környezetbe illővé tehetünk.

Előfordul, hogy egy nagyobb átalakítás, felújítás után maradnak még "fekete foltok" a szobában. Olyan tárgyak, részletek, amikre nem jutott már idő, pénz, és még kilógnak a(z új) sorból. Ezt egy darabig nézi-nézi az ember, aztán egyszer csak eljön a pillanat, amikor tettre készen rászánja magát a fekete foltok kifehérítésére. Te is jártál már így?

Volt már Veled olyan, hogy szétnéztél a szobádban, és egy tárgyon megakadt a szemed, mondván, hogy azzal még jó lenne kezdeni valamit? Talán épp egy unalmas papírkosár kiáltozott egy kis szépítészeti beavatkozásra vágyva? Ha igen, csak fogj két flakon krétafestéket, szánj a projektre kb. negyed órát, és máris tökéletes lesz az összhang körülötted.:-)

A Pinty Plus Chalk Paint Sprayt bemutató cikkünkben sok példán keresztül ismerhetted meg az aerosolos krétahatású festéket, de most egy újabb felhasználási lehetőségét mutatjuk be Neked. >>


1. Készítsd elő a terepet a festéshez, majd az új alapszínnel (a mintán ez a kő színárnyalatú) fújd át a papírkosarat. Addig fújd, míg a teljes felületet át nem színezted. Biztos, hogy többször kell átmenned a felületen, de végezheted a festékszórást folyamatosan, nem szükséges száradási időt hagynod. Amikor kész az alapszín, akkor hagyd megszáradni a festéket.


2. A következő lépésben maszkolószalaggal takard ki a minták helyét a szemetes kosáron, majd a másik színnel fújd át a felületet (jelen esetben ez a türkizkék).


3. Végül távolítsd el a maszkolószalagot, és avasd fel az új kis kukádat!

Forrás: novasolspray.co.uk és shakingcolors.hu

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem