Dinnyedivat

2016-07-04

textiltoll , textilfesték , textilfestés , divat , nyár , nyári trend , görögdinnye , dinnye

Lassan elárasztják a piacokat és a boltokat a magyar görögdinnyék. Üdvözöld méltóképpen az idei dinnyeszezont - légy trendi dinnyés holmikban!

A tengerész stílus, a fagyi, a tengerparti hangulat mellett a görögdinnye is elengedhetetlen minta a nyári trendekben. Bármi lehet dinnyés, és ezt mi alá is fogjuk - több részletben - támasztani!:-)

Elsőként a divatot vesszük górcső alá. Te átalakítottad már dinnyésre a gardróbodat? Még nem? Akkor tarts velünk, jönnek a divatos dinnyés holmik!;-)

 

Kicsiknek és nagyoknak is jól áll a dinnyés szoknya, amit egy sima fehér szoknyából könnyen elkészíthetsz Magad is. Mártsd ruhafestékkel színezett vízbe a szoknyát, a magokat pedig rajzold meg textilfilccel!

  

Az előzőhöz hasonlóan farmershortot vagy pólót is görögdinnyévé "változtathatsz". ;-)

Ha az egyszerűbb megoldások híve vagy, fogj egy fehér pólót, és textilfilcekkel rajzolj rá egy keresztben elvágott görögdinnyét!A ruhák már megvannak, jöhetnek a kiegészítők, amik közül is első helyen áll a táska!

A vászonyszatyor remek alapja a textilfestésnek, a görögdinnye minta pedig szupertrendi nyáron! Ötvözd a kettőt, és készíts egy ilyen klassz táskát! Használj hozzá textilfestékeket, és bolondítsd meg a dinnyét szívecske alakú magokkal!


 

A következő kiegészítő a cipő, ami akár egy könnyű vászoncipő, akár egy dögös tűsarkú, a dinnye minta minden esetben jó választás! Hányan jöttek már szembe Veled az utcán ilyen klassz, dinnyésre festett tornacipőben vagy slipperben, pláne dinnye talpú tűsarkúban? Ugye nem sokan?

Légy hát Te az első, teremts divatot a dinnyés cipőkkel!

A vászoncipőhöz textilfestéket, a magas sarkú aljának befestéséhez hobbi festéket ajánlunk, amiket ITT meg is találsz!

 

A nyári zápor elől ne a kapualjba menekülj, bátran sétálj esőben is egy ilyen vagány, dinnye mintás esernyővel! A fehér alapra textilfestékkel és textilfilcekkel festhetsz a legkönnyebben.

Ha nyár, akkor napszemüveg, ami a dinnyeimádóknak dinnye mintás kell, hogy legyen!:-) A sima, műanyag keretet hobbi festékkel tudod legkönnyebben befesteni. Az üveget takard ki maszkolószalaggal, hogy arra nem menjen a festék!Végül zárjuk a dinnyedivat sorát egy süthető gyurmából készített fülivel, amivel megkoronázhatod dinnyés outfitedet. Ha szeretnéd az önmagában is különleges dinnye fülbevalót még jobban feldobni, válaszd a sötétben világító süthető gyurmáinkat!

Imádod a dinnyés ötleteket az otthonodban is? Akkor tarts velünk, mert hamarosan jön a dinnyedivat a lakásdekó területén is!

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem