Csini hajbavalók

2015-04-17

Saját készítésű hajdíszek kicsiknek és nagyoknak.

Sok kislány van, aki hosszú haja ellenére nem szeret csatokat, gumikat hordani. Ám talán csak azért, mert nem tetszik neki az a hajbavaló, amit Anyukája betűzne a frizurájába. 

Most mutatunk néhány olyan ötletet, amit együtt, saját kezűleg elkészíthetünk akár a gyerekekkel is, és amik olyan csinik, hogy biztosan szívesen hordják őket kicsik és nagyok egyaránt!

Szerezzetek be sima hajgumikat és sok-sok színes szalagot. Vágjatok le a szalagokból akár egyforma, akár hosszabb-rövidebb darabokat tetszés szerint, és egyesével kössétek jó szorosan egymás mellé a gumira valamennyit. Minél több szalagot kötöztök fel, annál bohókásabb, vidámabb lesz a hajgumi.

Két, nyolcasokra hajtott szalagdarabokból álló virágformát egymásra ragasztva, egy szép strasszkővel díszítve és hajcsat alapra rögzítve csodaszép, egyedi hajdíszt készíthettek, amit akár hétköznap, de akár ünnepi alkalmakkor is viselhettek.

Különböző szalagokból és anyagdarabokból különböző méretű masnikat kössetek, amiknek a végeit hagyjátok hosszan lelógni. Hajgumira és hajcsatra is rögzíthetitek.

Hajcsat alapokat vásárolhattok webshopunkból, szalagból széles választékot pedig üzleteinkben találtok.

Forrás: Pinterest

 

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem