Csillogtasd meg textilfestő tudásodat a legújabb Marabu Fashion Sprayvel!

2016-08-01

textilfestés , sprayfesték , régiből újat , nyári trend , csillám , Marabu Fashion kontúr , Marabu Fashion Shimmer , Marabu Fashion Spray , Festés

A 2 éve nagy sikerrel bevezetett Marabu Fashion Spray termékcsalád most 11 új, csillámos színnel bővült, melyek gyönyörű, izgalmas hatást érnek el a textílián.

A Marabu Fashion Spray család használatával minden ruhadarabot vagy lakástextilt pillanatok alatt egyedivé varázsolhatsz. A szórófejes kiszerelésnek köszönhetően a festék használata rendkívül könnyű, és az egyszerű "spricnizésen" túl sablonokkal kombinálva is változatos mintákat készíthetsz vele.


Az augusztusi Praktika Magazinban is bemutatásra került Fashion Spray család legújabb tagja, a "Shimmer", a csillogásról gondoskodik. Apró csillámokkal tarkított színeivel még különlegesebbé teheted ruhatáradat!
(Kép forrása: marabu.com)


A Marabu Fashion Shimmer sötét háttéren még jobban mutat!
(Kép forrása: marabu.com)


Próbáld ki, ötvözd a színeket, a Marabu Fashion családhoz tartozó kontúrokat és a különböző stencileket!
(Kép forrása: marabu.com)


Ragyogj egy saját készítésű pólóban, cipőben, vagy táskával! A Marabu Fashion Sprayt és Shimmert bármilyen textil felületen használhatod!
(Kép forrása: marabu.com)

A vadonatúj Shimmer család hamarosan megérkezik hozzánk is! Addig is a Marabu Fashion Spray-ket, a matt és csillámos Marabu Fashion kontúrokat megrendelheted webshopunkból! >>

A Fashion Spray család vízbázisú, szagtalan, nem halványuló festékekből áll. A végeredmény puha tapintású, lágy textília lesz, ami fixálás után 40 fokon mosható. A festést - száradás után - 3 perces vasalással fixálhatod. Fontos, hogy min. 80%-os pamut tartalmú textíliára fess, és a festés előtti mosásnál ne használj textilöblítőt.
 

Mentés

Mentés

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem