Csillogó állatok a farmon

2017-03-11

Festés , Húsvét , Gyereknap , Gyerek hobbi , csillámpor , gyerek

Picik, csillogók, édesek, de nem az ízük, hanem a kinézetük! És! Szuper alternatívái lehetnek a színes húsvéti cukorkáknak! Dugj el ilyen glitteres állatkákat a nyuszi fészkébe, meglásd a gyerkőcök oda lesznek értük!

A húsvéti meglepetések zöme valljuk be, csokiból, cukorkákból és mindenféle nasikból áll. Manapság azonban már sok szülő keresi az alternatívákat az édességek helyettesítésére, és van is sok kreatív ötlet, amivel kiválthatók a fognyűvő finomságok. Ma is erre mutatunk egy példát!:-)


Szerezz be apró műanyag barikat, kis kecskegidákat, csibéket, libákat, nyuszikat, és változtasd át egy kicsit a külsejüket!


Az állatfigurák eredeti színeikben is aranyosak, de a szép, élénk színekben pompázó, csillogó barátaik sokkal különlegesebbek, nem?


Fesd be az állatokat a glitterekkel megegyező színű hobbi festékkel legalább két rétegben (minden réteg között hagyj elegendő száradási időt), majd az utolsó, még nedves festékrétegbe szórj csillámport. Száradás után lakksprayvel ragasztósprayvel vagy egy réteg (kicsit felvizezett) hobbi ragasztóval fixáld a glitterport.

Hobbi festékeket és glitterport nagy választékban találhatsz webáruházunkban. Nézd meg a kínálatit ITT! >>

Forrás: woodsofbelltrees.com

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem