Ajándékcsomagolás nyuszi módra

2016-03-16

Húsvét , Ragasztás , pöttyös papír , kockás papír , csíkos papír , ajándékcsomagolás , csomagolópapír , színes papír , Happy papír , fotókarton , ajándékdoboz , ajándéktasak

A húsvéti nyuszinak általában fészket rakunk, de van, hogy a fészek esetleg kicsinek bizonyul, vagy vendégségbe megyünk, ahová nem fészekben vinnénk ajándékot - ilyenkor jól jöhet még valami más, kreatív csomagolás, például az ajándéktasak.

"Az ajándéktasak, mint kreatív csomagolás" alatt semmiképpen nem a mindenhol kapható, színes, fényképes-rajzos, mintás tasakokat értjük, hanem a saját kezűleg hajtogatott, de legalábbis dekorált, valóban kreatív darabokat!:-)

Új Pöttyös füzetünkbe bekerült két méretben az egyszerű, fehér papírtáska, amelyet tetszés szerint dekorálhatsz bármilyen alkalomra. >>


Húsvétkor például veheted nyuszisra a figurát... :-) Használj hozzá Happy papírokat, vágj ki belőlük fűcsomót, nyuszit, pillangót, és ragaszd fel ragasztóstifttel vagy univerzális ragasztóval. Egy kis szaténszalagból biggyessz masnit a táska fülére,  és kész is a saját kezű csomagolás!


Tipp: a nyuszi farkincáját pom-pomból is felragaszthatod, ahogy a képen látható girlandhoz csináltuk. Ettől nem csak térbeli, de még viccesebb lesz a hatás!


Másik variáció a fehér tasakra, ha barit csinálsz belőle. Fekete és fehér fotókarton, fekete és fehér festékfilc és egy papírzsebkendő segítségével könnyen meg is születhet a húsvéti fekete bárány.
Forrás: Pinterest

Tipp: fotókarton helyett akár fekete és fehér dekorgumit, sőt bársonyos dekorgumit is használhatsz.


A répadoboz is jó alternatíva lehet a meglepetések elrejtésére. Nem kell hozzá más, mint narancssárga és zöld fotókarton, és egy kis zöld szaténszalag.


Egyszerű  megoldás a natúr csomagolópapírból kivágott nyusziformába ragasztani vagy varrni az ajándékot. A nyuszit egy színes pom-pom farkincával dobhatod fel.
Forrás: Pinterest

 
Új, húsvéti mintás kartonjainkból is klassz kis ajándéktáskákat hajtogathatsz. A minta miatt itt a további dekorálástól már el is tekinthetsz, a fülekhez választhatsz esetleg egy jópofa, színes miltonkapcsot.
Mintadarab kép forrása: Pinterest


Ha van még kedved a Happy papírból alkotni, akkor készíthetsz aranyos dobozkákat is.
Forrás: Pinterest

Happy papírok széles választékát találod webshopunkban. >>


A nyuszis dobozkák, tasakok sokféleképpen készülhetnek. Íme két újabb példa, amikhez használhatsz fotókartonokat.
Forrás: Pinterest

Itt találod teljes fotókarton kínálatunkat. >>


Ha nagyon egyszerűen, mégis saját kezűleg és kreatívan szeretnéd megoldani a csomagolást, akkor válaszd a fehér ajándéktasakokat, és dobd fel őket színes, húsvéti-tavaszi mintás dekor ragasztószalagokkal! A ragasztószalagok hamarosan megérkeznek webshopunkba!


Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem