Katalógusok

Megjelent új főkatalógusunk! - 2016
Megjelent új főkatalógusunk! - 2016

Megjelent a Kreatív Hobby legújabb, 2016/2018-as katalógusa. A cégünktől már megszokott , folyamatosan bővülő áruválasztékunkban reméljük, mindenki megtalálja a kreativitását legjobban inspiráló termékeket. Kellemes időtöltést kíván a Kreatív Hobby

Pöttyös füzet - Kreatív esküvő - 2016
Pöttyös füzet - Kreatív esküvő - 2016

Pöttyös füzet sorozatunk ezúttal egy esküvői számmal jelentkezik. 16 oldalas Kreatív esküvő címet viselő kiadványunkban bemutatjuk a vadonatúj Happy Moments kollekciót, írunk a 2016-os esküvői trendekről, ötleteket adunk vendégkönyvek, köszönőajándékok, meghívók, dekorációk készítéséhez.

Újdonság, hogy katalógusunkat linkekkel is elláttuk, melyek számtalan esküvői ötlet elkészítését bemutató cikkhez, vagy a szükséges alapanyagokat tartalmazó terméklista oldalakhoz vezetnek.

Kreatív esküvő c. Pöttyös füzetünk csak online lapozható, illetve letölthető PDF formátumban, kinyomtatható, és a közösségi oldalakon is megosztható. A katalógust nyomtatott formában nem adtuk ki.

Pöttyös füzet - 2016 Húsvét
Pöttyös füzet - 2016 Húsvét

32 oldalon talán a szokásosnál is több újdonság, rengeteg tavaszi, húsvéti alapanyag, ötlet, lépésről-lépésre instrukciók - ezt kínáljuk idei húsvéti Pöttyös füzetünkben!
Ízelítőül néhány újdonság, amivel biztosan találkozhatsz katalógusunkban: új KH Design egységcsomagok, számos új faáru, teljesen megújult szalvéta kínálat 30 szuper mintával, rengeteg ötlet, kellék és alapanyag a különböző tojásdíszítési technikákhoz, képeslapok, ajtó- és ablakdíszek készítéséhez filc- és fafigurák, exkluzív tavaszi kollekciók (Vintage Home, Botanical, Wildflowers). A többi legyen meglepetés!

Lapozgasd Pöttyös füzetünket, ha tetszik, töltsd le PDF formátumban, és oszd meg a közösségi oldalaidon ismerőseiddel is!:-)

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem