Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Indiai, kézzel készített papírok kínálatunkban!

2020. 09. 18. 15:28:00

Az elmúlt 3000 évben Indiában kézzel készül a papír. Ezt a haldokló művészetet, amelyet egykor Mahatma Gandhi támogatott, mostanra újraélesztették  és továbbra is az egyik legnépszerűbb foglalkozás India vidékein. Amikor valaki megvásárolja ezt a papírt, akkor  nem csak a környezetet kíméli, hanem egy ártatlan közösség fejlődését is segíti. 

A Heritage Paper 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a kézi készítésű papírt világszerte népszerűsítse, és megőrizze az ókori papírgyártás művészetét Indiában. Az elmúlt néhány évben a Heritage Paper fejlődése hatással volt a globális piacra, akik ügyes kézművesek csoportjait alkalmazzák India falvaiban, és fenntartják a korszerű minőség-ellenőrzési rendszert, a raktározási, valamint a csomagolási és szállítási létesítményeket Új-Delhi üzemeiben. Hisznek a folyamatos innovációban, amely lehetővé teszi az új termékek fejlesztését és a költségek csökkentését.. A növekvő számú globális ügyfelünk tanúsítják elkötelezettségünket a minőség, a következetesség és a megbízhatóság iránt.

 

Tudtad, hogy 1 tonna őrölt papír 270 fába kerül a földnek? Papírjaink  pamut rongyokból és agro-melléktermékekből készül, kiküszöbölve az értékes fa felhasználását. Betartva az összes környezetvédelmi és munkaügyi normát, és a legmagasabb szintű ipari szabványok alapján készülnek.  Gyönyörű mintázatú papírjaink sokféle kellemes színben, kivitelben és különféle mintázattal készülnek.
Annak érdekében, hogy tiszteletben tartsuk a föld ökológiájának megőrzésével kapcsolatos aggályait, kiváló termékeink 100% -ban kézzel készülnek. 

A fent leírtak alapján mi is azt gondoljuk, hogy ezek a gyönyörű papírok nagyon népszerűek lesznek a hobbi tevékenységet szerető emberek körében. Első körben 20 féle mintát kínálunk vásárlóinknak, amelyek 50*70 cm és A4 méretben érhetők el. Webáruházunkban egyelőre a nagyobbik méret kapható. Kínálatunkhoz kattints ide>>>>>>>

 

   

 

Ezeket a minőségi papírokat leginkább decoupage technikára használhatjuk fel, különböző tárgyak dekorálásához. 

Az ötleteink menüpont alatt található lépésről-lépésre cikkünk elolvasásával elsajátíthatod, Te is a decoupage technika alapjait.

 

Kellemes időtöltést és munkát kíván a Kreatív Hobby csapata!